,

BioGast kapi

Priroda na Dar

100 ml BioGast kapi protiv gastritisa, jake želudačne kiseline, gerb-a i gorušice; BioGast deluje na upalu sluznice želudca – gastritis, na smanjivanje želudačne kiseline, smanjenje gorušice, smirivanje simptoma GERB-a, uklanja helikobakter, čir na želudc

1.350,00 RSD

BioGast kapi protiv gastritisa, jake želudačne kiseline, gerb-a i gorušice

BioGast deluje na upalu sluznice želudca – gastritis, na smanjivanje želudačne kiseline, smanjenje gorušice, smirivanje simptoma GERB-a. Uklanja helikobakter, čir na želudcu, podstiče regeneraciju sluznice želudca, tradicionalno je sredstvo za nadimanja stomaka i gasove, smanjuje pečenje i bol u želudcu.

Ovo je najbolji biljni preparat za gastritis. Gastritis izaziva često anemiju a praćen je i razvojem helikobaktera u želudcu na mestu gde je sluznica oštećena, zbog čega se može razviti čir. Kapi za gastritis deluju protektivno na razvoj helikobaktera.

Kao disfunkcija organa za varenje gastritis je u većini slučajeva bezbolan, a česti simptomi su: gubitak apetita, povraćanje, mučnina, nadutost, probavne smetnje i, neki ljudi mogu osetiti bol u stomaku kada jedu.

Naše biljne kapi za gastritis deluju tako da umanjuju delovanje želudačne kiseline. Ubrzavaju regeneraciju sluznice želudca. Koriste se uz lekove koje prepiše lekar kao pomoćna terapija.

Potrebno je korigovati ishranu kod gastritisa i pridržavati se preporuka koju hranu ne konzumirati dok se ne reše problemi.

Lekovite biljke koje stavljamo u kapi za gastritis deluju blagotvorno i na pluća i bronhije. Izazivajući posle nekog vremena pojačano lučenje sluzi i čišćenje pluća, kao i što deluju na ostavljanje pušenja – jako su dobre za dugotrajne pušače.

Sastav BioGast kapi: ekstrakti lekovitog bilja: kičica, bokvica, slatki koren, kanatrion i anis.

BioGast kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove. (Kontrolok, nesteroidni antiimflamatorni lekovi, beta agonisti, kalcijumski antagonisti, nitrati, Antacidi, Blokatori izlučivanja kiseline,Blokatori protonske pumpe) jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Pakovanje: 100 ml kapi

Šifra proizvoda: 352408p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.15 kg
brands

Priroda na Dar