,

BioColon kapi

Priroda na Dar

BioColon kapi za nervozna creva

Biljne kapi za nervozan stomak, prirodno sredstvo za kolitis i narodni biljni preparat za ulcerozni kolitis i Kronovu bolest.

BioColon tinktura koristi se za nervozna creva i kolitis. Prirodni preparat stvoren sa ciljem da pomogne svim pacijentima koji boluju od sindroma nervoznih creva, koji imaju Kronovu bolest, ulcerozni kolitis, post radijacioni kolitis i hronični kolitis…

1.350,00 RSD

BioColon kapi za nervozna creva

Biljne kapi za nervozan stomak, prirodno sredstvo za kolitis i narodni biljni preparat za ulcerozni kolitis i Kronovu bolest

BioColon tinktura za nervozna creva i kolitis je prirodni preparat koji je stvoren sa ciljem da pomogne svim pacijentima koji boluju od sindroma nervoznih creva, koji imaju Kronovu bolest, ulcerozni kolitis, post radijacioni kolitis i hronični kolitis.

Tok kolitisa može biti akutan ili hroničan. Glavni znaci su prolivi, sluzave, nekad krvave stolice, i bolovi u trbuhu. Medicina nema pouzdan lek za hronični kolitis koji vrlo iscrpljuje pacijenta.

Ali priroda ima prirodan lek za kolitis koji je sadržan u BioColonu. To je potpuno bezbedna i prirodna terapija za kolitis.

Simptomi nervoznih creva su grčevi, gasovi i nadimanje, klokotanje creva, krčanje creva, proliv, bol. Neko može da ima sve navedene simptome a neko samo jedan do dva simptoma.

Nervozna creva su sindrom koji je kod svakog pacijenta različit. Dobra stvar je što naše biljne kapi za nervozna creva deluju na više simptoma i manifestacija, koriste se kao univerzalan biljni lek za nervozan stomak i iritabilan kolon.

Ako želite dokazano prirodno rešenje za nervozan stomak i kolitis BioColon biljne kapi za nervozan stomak i creva će vam sigurno pomoći. To je potpuno bezbedna i efektna prirodna terapija za nervozna creva na biljnoj osnovi.

Lekovite biljke koje ulaze u sastav BioColona su: Kantarion, Hajdučka trava, Odoljen, Lavanda i Matičnjak

BioColon se koristi kao biljni preparat za nervozna creva, nervozan stomak, iritabilni kolon, gasove i grčeve u stomaku, naduven stomak i pretakanje u crevima, lenja creva, hroničan proliv i kolitis, mukozni kolitis i upalu creva, ulcerozni kolitis, Kronovu bolest, postradijacioni kolitis.

BioColon kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove i probiotike jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Pakovanje: 100 ml

Šifra proizvoda: 352383p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.15 kg
brands

Priroda na Dar