, ,

BioRelax kapi

Priroda na Dar

100 ml – BioRelax biljne kapi za smirenje, opuštanje i protiv nesanice

BioRelax tinktura, na biljnoj osnovi, koristi se za smirenje i opuštanje, nesanicu i miran san. Preparat ima sedativno i antistresno delovanje. Leči i najupornije i dugogodišnje nesanice ako koristi u dužem periodu…

1.650,00 RSD

BioRelax biljne kapi za smirenje, opuštanje i protiv nesanice

BioRelax tinktura za smirenje i opuštanje, nesanicu i miran san je biljni preparat koji ima sedativno i antistresno delovanje.

Smiruje dugogodišnje nesanice ako se duže vremena koristi.

BioRelax tinktura za smirenje i opuštanje je napravljena po tradicionalnom receptu i to je prirodni lek za smirenje i opuštanje koji su stari travari koristili da dovedu do psihičke i fizičke relaksacije.

Ovo je narodni lek za smirenje koje deluje efektno i danas, mnogo bolje nego sintetički lekovi za nervozu i nemir.

Kapi su namenjene za osobe koje su izložene stresu.

Simptomi stresa su: nemir, nesanica, umor, razdražljivost, gnevljivost, depresija, mišićni grčevi, tikovi, bolovi stomaka, ledja, prostate.

Vrata, bešike, prolivi ili zatvori, drhtanje udova, aritmija i lupanje srca, visok pritisak, prejedanje i pušenje.

BioRelax kapi se koriste kod sledećih stanja: antistres terapija i jačanje živaca, hronična nesanica i prekidi u spavanju, tanak san, grčenje mišića i tikovi usled stresa

Kolitis usled treme i stresa, stalna nervoza i uzrujanost, lupanje srca i aritmija usled stresa, glavobolje i migrene usled nerviranja.

Sastav: BioRelax kapi: Valerijana, Matičnjak, Bosiljak, Kantarion i Lavanda.

BioRelax kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (antidepresivi, sedativi, antipsihotici, lekovi za opuštanje mišića, lekovi za nesanicu, lekovi protiv grčeva) jer nemaju kontraindikacija.

Pakovanje: 100 ml kapi

Šifra proizvoda: 352450p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina 0.15 kg
brands

Priroda na Dar