, ,

BioRelax kapi


Compare

100 ml BioRelax biljne kapi za smirenje, opuštanje i protiv nesanice; BioRelax tinktura za smirenje i opuštanje, nesanicu i miran san je biljni preparat koji ima sedativno i antistresno delovanje na biljnoj osnovi. Ovo je biljni preparat koji leči i naju

2.500,00 дин.

BioRelax biljne kapi za smirenje, opuštanje i protiv nesanice

BioRelax tinktura za smirenje i opuštanje, nesanicu i miran san je biljni preparat koji ima sedativno i antistresno delovanje na biljnoj osnovi. Ovo je biljni preparat koji leči i najupornije i dugogodišnje nesanice ako se duže vremena koristi.

BioRelax tinktura za smirenje i opuštanje je napravljena po tradicionalnom receptu i to je prirodni lek za smirenje i opuštanje koji su stari travari koristili da dovedu do psihičke i fizičke relaksacije. Ovo je narodni lek za smirenje koje deluje efektno i danas, mnogo bolje nego sintetički lekovi za nervozu i nemir.

Kapi su namenjene za osobe koje su izložene stresu. Simptomi stresa su: nemir, nesanica, umor, razdražljivost, gnevljivost, depresija, mišićni grčevi, tikovi, bolovi stomaka, ledja, prostate, vrata, bešike, prolivi ili zatvori, drhtanje udova, aritmija i lupanje srca, visok pritisak, prejedanje i pušenje.

BioRelax kapi se koriste kod sledećih stanja: antistres terapija i jačanje živaca, hronična nesanica i prekidi u spavanju, tanak san, grčenje mišića i tikovi usled stresa, kolitis usled treme i stresa, stalna nervoza i uzrujanost, lupanje srca i aritmija usled stresa, glavobolje i migrene usled nerviranja.

Sastav: BioRelax kapi: Valerijana, Matičnjak, Bosiljak, Kantarion i Lavanda.

BioRelax kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (antidepresivi, sedativi, antipsihotici, lekovi za opuštanje mišića, lekovi za nesanicu, lekovi protiv grčeva) jer nemaju kontraindikacija sa njima mada mogu dovesti do veće pospanosti ali će vremenom dovesti do smanjivanja upotrebe lekova i njihovih nus pojava.

Pakovanje: 100 ml kapi

Šifra proizvoda: 352450p Kategorije: , ,
Težina 0.15 kg

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “BioRelax kapi”

There are no reviews yet.