,

Grecian 2000 losion za kosu

MedicoPharm

GRECIAN 2000 LOSION ZA VRAĆANJE PRIRODNE BOJE SEDOJ KOSI (za muškarce)

Pakovanje:125 ml

3.170,00 RSD

GRECIAN 2000
LOSION ZA VRAĆANJE PRIRODNE BOJE SEDOJ KOSI (za muškarce)

Formula protiv sede kose Malo sede kose često muškarcima daje siguran i otmen izgled. S druge strane,previše siva kosa nije tako atraktivna: “otmen izgled“ ubrzo postaje “stariji izgled“. I što je još gore, čovek se tada odmah i oseća starije. Iz ovog razloga su milioni
muškaraca otkrili Grecian 2000 (koji jednostavno “obrće“ proces sedenja kose) kako bi u prikladnoj meri izgledali mlađe i tako se i osećali. Da biste razumeli, kako to Grecian 2000 tako zapanjujuće deluje, morate pre svega znati zašto i kako je kosa uopšte postala seda.

Kako Grecian 2000 “obrće“ proces sedenja kose? Grecian 2000 deluje na prirodne elemente kose tako što na mestima gde je nekada
bio melanin razvija njemu potpuno sličan pigment. Pri svakoj upotrebi povećava sa procenat tog pigmenta u kosi – proces sedenja je jednostavno “obrnut“.

Na mikroskopu se sada vidi prelazak kose od sede, preko svetlo smeđe i smeđe, do tamno smeđe. Grecian 2000 je delotvoran za sve tipove kose, a svako sebi podešava proces farbanja, tj. svako određuje željenu nijansu kose. Možete čak-opet po želji-ostaviti malo sede kose na temenu ili zulufima.

Uputstvo za upotrebu: Prva upotreba: Pre upotrebe kosa mora biti čista i suva ili dobro istrljana peškirom.
1. Pre upotrebe snažno protresite flašicu.
2.Stavite malo preparata Grecian 2000 u šaku. Negujući losion ravnomerno utrljajte u kosu (ne u kožu glave) – isto kao učvršćivač.
3. Proces ponovite pri svakoj upotrebi. Kosa posle nanošenja treba da bude vlažna,ali ne mokra.
4. Kosu očešljajte i osušite po želji.
Pre postizanja željene boje: Nanosite Grecian 2000 svaki dan tokom tri nedelje, dok ne postignete željenu boju.
Posle postizanja željene boje: Nanosite preparat na kosu onoliko često koliko smatrate da je potrebno da biste održali postignutu boju – po pravilu se preporučuje korišćenje 2 puta nedeljno.

UPOZORENJE: Ne dozvolite da preparat dospe deci u ruke. Izbegavajte kontakt sa očima. Posle upotrebe operite ruke. Preparat je namenjen isklučivo za bojenje kose ( ne obrva, brade…). Ne koristite preparat kada imate bilo kakve povrede glave. U slučaju
razdraženosti kože prekinite sa upotrebom preparata.

Pakovanje: 125ml

Šifra proizvoda: 406794p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.2 kg
brands

MedicoPharm