Jak imunitet je najbolje zdravstveno osiguranje

Hranljive materije, a samim tim i srebro, čovek unosi putem hrane. Modernizacija društva uvela je masovnu primenu veštačkih đubriva u poljoprivredi, čime je uništeno čak 85% prirodnog izvora srebra u zemljištu.

U hrani koju ljudi danas koristie srebra nema u dovoljnim količinama. Neophodno je naknadno unošenje srebra, pogotovo kada se ishrana zasniva na voću, povrću i žitaricama, uzgajanim korišćenjem veštačkih đubriva.

Hiljadama godina pre nego što je stvoren prvi antibiotik, srebro je korišćeno kao osnovno sredstvo u rešavanju brojnih zdravstvenih problema.

I mada je rapidnim rastom farmaceutske industrije ova činjenica stavljena u drugi plan, mnogobrojna istraživanja stručnjaka u proteklim decenijama potvrdila su da osim srebra, u prirodi ne postoji drugo sredstvo koje blagotvornije deluje na opšte zdravlje čoveka, bez ikakvih neželjenih dejstava.

SREBRO
Čuva vaše zdravlje i podiže imunitet!
Srebro nije teški metal. Ono je 100% prirodno, neškodljivo, netoksično i antialergijsko.

Svaki unos srebra čistoće 99,99 Ag+ u koloidnom obliku (10 čestica srebra na milion čestica vode, ili 10 mg/l) koji je višak, nije potreban organizmu i telo ga izbacuje. Imajući u vidu da je srebro jednovalentan element, svaka mogućnost predoziranja i interakcije sa drugim lekovima je isključena, kako kod ljudi, tako i kod životinja.

Srebro u funkciji očuvanja zdravlja i dugovečnosti

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata