, ,

OSTEOCARE tablete


30 Tableta, OSTEOCARE za dobru strukturu kostiju – čitava nauka u jednom preparatu. OSTEOCARE je dijetski proizvod, naučno formulisan za one koji ozbiljno shvataju zdravlje svojih kostiju. OSTEOCARE je engleski najpopularniji dodatak ishrani…

1.140,00 RSD

OSTEOCARE za dobru strukturu kostiju
Čitava nauka u jednom preparatu.
OSTEOCARE je dijetski proizvod, naučno formulisan za one koji ozbiljno shvataju zdravlje svojih kostiju.
OSTEOCARE je engleski najpopularniji dodatak ishrani sa tačno preporučenom dnevnom dozom kalcijuma, magnezijuma, cinka, vitamina D i esencijalnih kofaktora koji pomažu u očuvanju i regeneraciji kostiju i zuba.
Preporučen je od strane engleskog nacionalnog Društva za osteoporozu.
Uzimanje dodatnog kalcijuma posebno je važno za rast dece, u toku trudnoće i dojenja; u toku menopauze i kod starijih osoba.

OSTEOCARE sadrži:

Kalcijum – je neophodan za izgradnju kostiju i zuba, za deobu i rast ćelija, za proces kontrakcije mišića, izlučivanje insulina i pravilan rad srca. Neophodan je za proces zgrušavanbja krvi i prenos nadražaja nervima. Koristan je kod alergijskih stanja.

Cink – je značajna podrška imunološkom sistemu, podstiče normalan rast i razvoj, naročito za vreme trudnoće, detinjstava i adolescencije.

Magnezijum – je mineral, bitan za pravilno funkcionisanje nervnog i kardiovaskularnog sistema. Deluje relaksirajuće na skeletnu muskulaturu. Važan je za druge minerale u organizmu (natrijum, kalijum, kalcijum). Nedostatak magnezijuma manifestuje se brzim umaranjem, grčevima u listovima, nervnom napetošću.

Vitamin D – je važan za regulisanje količine kalcijuma i fosfora u krvi, utiče na plodnost, imuni sistem i pravilno okoštavanje. Nedostatak uzrokuje rahitis kod dece, razmekšavanje i šupljikavost kostiju kod starijih i grčenje mišića.

Napomena: Nema ograničenja u pogledu dužine upotrebe OSTEOCARE tableta, već se koriste dokle postoji potreba. Potrebno je konsultovati lekara uz redovno praćenje.

Pakovanje: 30 tableta

Šifra proizvoda: 121494p Kategorije: , , Oznake: , ,
Težina 0.1 kg