,

BioBalsam krema

Priroda na Dar

30 ml kreme BioBalsam krema za opekotine, fisure i fistule;Najbolja prirodna krema za opekotine, fisure i čireve koju možet enaći na tržištu. Vrhunska biljna krema BioBalsam je biljni melem za opekotine, rane i ožiljke, krema za fisuru i fistule, krema za

15,00 EUR

BioBalsam krema za opekotine, fisure i fistule

Najbolja prirodna krema za opekotine, fisure i čireve koju možet enaći na tržištu. Vrhunska biljna krema BioBalsam je biljni melem za opekotine, rane i ožiljke, krema za fisuru i fistule, krema za čmičak, biljna krema za apsces i čireve

BioBalsam krema je neverovatna regenerativna krema koja brzo podstiče zarastanje kože, opekotina i rana.

BioBalsam pomaže i kod najupornijih rana a pokazala se izuzetna kao prirodna biljna krema za fisure. Mnogo ljudi se pati sa fisurom i do sada nije postojala tako dobra krema za fisure, kao ni tako dobra krema za fistule.

Biobalsam krema za fistule deluje preko noći, brzo smiruje upalu i bol. Smiruje simptome upaljene fistule, smiruje otok, umanjuje bol i izvlači gnoj iz fistule. Fistula se leči samo operacijom ali BioBalsam je tu da vas pripremi za operaciju. BioBalsam ubrzava zarastanje rane posle operacije.

Balsam deluje i kao krema za ekceme i ispucalu kožu, efikasna je kod odebljalih peta i rana kod upaljenih vena.

Balsam upotrebljava i kao prirodna krema za gljivice na nogama.

Koristi se i kao biljna krema za herpes i sitne ranice na materici ili ranice na dojkama od dojenja. Može se koristiti i za virusne bradavice na koži kao preventivna krema.

BioBalsam efikasno leči čmičak, zanoktice, otvrdnuća kože, ekceme, uklanja i smanjuje ožiljke, zaustavlja dekubit, zaceljuje rane na nogama kod dijabetičara i pušača, leči lakše opekotine i smanjuje ožiljke kod teških opekotina, smiruje ojede kod dece i odraslih, čisti kožna crvenila.

U stanju je da preko noći podstakne zarastanje rana.

BioBalsam nekoliko puta u roku od sat vremena, opekotina se neće ni pojaviti!

BioBalsam krema za opekotine, fisure i fistule nema veštačkih boja ni veštačkih mirisa u sebi.

Pakovanje: 30 ml kreme

Šifra proizvoda: pnd09 Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.15 kg
brands

Priroda na Dar