,

BioHemor kapi

Priroda na Dar

Compare

100 ml – BioHemor biljne kapi za hemoroide; Izvanredan prirodni lek protiv krvarenje hemoroida i šuljeva. Sjajne biljne kapi za hemoroide koje vremenom smanjuju uvećane hemoroide, razbijaju tromb i sprečavaju krvarenje iz hemoroida…

1.350,00 дин.

BioHemor biljne kapi za hemoroide

Izvanredan prirodni lek za krvarenje hemoroida i šuljeva. Sjajne biljne kapi za hemoroide koje vremenom smanjuju uvećane hemoroide, razbijaju tromb i sprečavaju krvarenje iz hemoroida.

BioHemor biljne kapi za hemoroide su tinktura za šuljeve koja je namenjena za rešavanje akutnih stanja i najtipičnijih hemoroidalnih simptoma bolesti, to jest za lečenje hemoroida prirodnim putem. U ovom slučaju je u pitanju narodni lek za uvećane hemoroide koji krvare i kapi za hemoroide koje su namenjene svima onima koji pate od hemoroidalne bolesti i imaju problema sa uvećanim hemoroidima, bilo da su unutrašnji ili spoljašnji šuljevi.

Kontinuiranom upotrebom Priroda na Dar biljne kapi za hemoroide razbijaju trombove u venama hemoroida, zaustavljaju krvarenja i smanjuju uvećanje vene. Naše biljne kapi za hemoroide su prirodna zamena za sintetičke lekove za hemoroide.

U sastav kapi za hemoroide ulaze sledeće lekovite biljke: Hajdučka trava, Divlji kesten, Rusomača, Kantarion i Kleka.

Hemoroidi čak i III stepena se mogu povući ako znate kako da lečite uvećane hemoroide. Prirodno lečenje hemoroida se sprovodi spolja kremama za šuljeve i iznutra kapima.

BioHemor kapi se koriste kod uvećanih hemoroida, hemoroida koji krvare, za razbijanje trombova, zaustavljanje krvarenje iz anusa, za omekšavanje hemoroidalnog tkiva i spleta vena i njihovo jačanje.

Zato mi uz biljne kapi za hemoroide koje leče iznutra preporučujemo da se koristi i BioHemor krema za hemoroide, jer ona leči spolja. U pitanju visoko kvalitetna i efektna biljna krema za hemoroide koja pomaže spolja.

Pakovanje: 100 ml

Šifra proizvoda: 352414p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.15 kg
brands

Priroda na Dar