, ,

UROBITRAT Instant čaj

Ivančić i sinovi

20 doza, UROBITRAT Instant čaj. Oržava zdravlje urinarnog trakta i čitavog organizma. Pogodan i za dijabetičare. Koristi se u prevenciji upala mokraćnih kanala i bešike, kao i stvaranja peska i kamena u urinarnom sistemu. Pogodan za primenu kod dijabetiča

4,91 EUR

20 doza, UROBITRAT Instant čaj. Oržava zdravlje urinarnog trakta i čitavog organizma. Pogodan i za dijabetičare. Koristi se u prevenciji upala mokraćnih kanala i bešike, kao i stvaranja peska i kamena u urinarnom sistemu. Pogodan za primenu kod dijabetičara.

UROBITRAT Instant čaj je prirodni preparat koji sadrži standardizovane biljne ekstarte dobijene iz breze, javanskog čaja, zlatnice i morača; a čije je blagotvorno dejstvo na zdravlje urinarnog trakta dokazano u višegodišnjoj praksi.
Aktivni sastojci deluju diurezički-povećavaju izlučivanje mokraće, čime se sprečava zadržavanje bakterija (izazivača infekcija) u urinarnom traktu, i smanjuju rizik od nastanka urinarnih infekcija. Povećanjem zapremine izlučenog urina sprečava se i taloženje štetnih materija koje mogu dovesti do nastanka peska, a kasnije i kamena u bubregu i mokraćnoj bešici.

Upotreba i doziranje:
Sadržaj jedne merice (jedna doza) preliti sa 200ml tople vode. Sveže pripremljen čaj piti 3-5 puta dnevno, a po potrebi i češće. Preporučuje se svakodnevna primena u trajanju od 7 dana, a ukoliko je potrebno i duže, uz konsultaciju sa lekarom.

Neophodno je da priložena merica bude čista i suva pre upotrebe, kako ne bi došlo do grudvanja i gubitka dejstva čaja. Nakon upotrebe teglicu dobro zatvoriti.
Čaj se priprema neposredno pre uzimanja, rastvaranjem u toploj vodi, pri čemu se dobija napitak prijatnog ukusa.

Težina0.2 kg
brands

Ivančić i sinovi