-13%
,

Maramice za imtimnu negu


Compare

25 komada Maramica za intimnu negu, idealne za sprečavanje i odlaganje pojave dekubita. Maramice sa 10% barijerom koje čiste i hidriraju kožu, deluju anti bakterijski i protiv upalno, neutrališući neprijatne mirise i negujući je u isto vreme

840,00 дин. 960,00 дин.

BRZO I JEDNOSTAVNO 7 u 1 DEJSTVO

Bez alkohola i lanolina.

– Clinell maramice za negu tela obezbeđuju jedinstveno sedmostruko dejstvo – čišćenje, hidratacija, antibakterijsko i protivupalno dejstvo,neutralizacija mirisa, ublažavanje iritacija kože i formiranje zaštitnog filma.

– Maramice su brze i jednostavne za upotrebu, efikasno zamenujući tradicionalni metod kupanja: pripremanje lavora sa sapunom i vodom, peškira i krema za negu.

– Dermatološki testirane, Clinell maramice za negu su bez alkohola i lanolina, sadrže neutralnu pH formulu sa prirodnim ekstraktima kamilice i hamamelisa, dizajnirane da pogoduju i vrlo osetljivoj koži.

– Maramice su proizvedene od čvrstog materijala vrhunskog kvaliteta i dostupne su u pakovanju od 25 maramica što omogućava svakom pacijentu da ima svoje, pojedinačno pakovanje, čime se smanjuje mogućnost prenošenja mikroorganizama./

– Dermatitis uzrokovan inkontinencijom (IAD) je iritacija kože koja se često javlja onda kada je koža u dodiru sa urinom i/ili fecesom. Može uzrokovati mnoge ozbiljne probleme, od osipa do ozbiljnih infekcija. Prevencija se u ovim slučajevima bazira na eliminisanju ili minimiziranju izlaganja kože tako što se ona zaštiti kremom. Clinell maramice za negu sadrže 10% kreme koja štiti kožu i ujedno sprečava urin i feces da je iritiraju i na taj način sprečava Dermatitis uzrokovan inkontinencijom.

Veličina maramice: 20 x 30 cm

Pakovanje: 25 komada

Šifra proizvoda: 49101p Kategorije: ,
Težina 0.4 kg

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Maramice za imtimnu negu”

There are no reviews yet.