,

Srebrna rosa 150 ml

Koloid

Srebrna Rosa – Silver dew 150 ml

Srebrna rosa umiruje i hidrira kožu i obezbeđuje optimalan pH balans.

Moćne kapi Srebrne rose uklanjaju čitavu armiju virusa, gljivica i bakterija koji se nastanjuju na površini kože.

Preporučuje se za svakodnevnu higijenu lica, dezinfekciju ruku, posekotina, ogrebotina i opekotina, a može se koristiti i za negu kućnih ljubimaca (njegovo mesto za spavanje povremeno poprskajte, kako biste uklonili štetne mikroorganizme sa njegove dlake. Srebrna rosa je efikasna i za tretiranje kožnih infekcija i infekcija ušiju kod pasa)…

590,00 RSD

Srebrna rosa – Silver dew 150 ml
Srebrna rosa je potpuno neškodljiv, netoksičan antialergijski proizvod. Uništava viruse, gljivice i bakterije na koži. Ima blagotvoran učinak na suzbijanje svih tipova infekcija i upala.
Sadrži jone srebra – najdelotvorniji prirodni antibiotik.

Koloidno srebro se dobija primenom najsavremenije nano-tehnologije.

Delovanje:
Višenamenski preparat, specijalno na­­­me­njen eliminaciji virusa, gljivica i bak­­te­rija sa površine kože.

Srebrna rosa umiruje i hidrira kožu i obezbeđuje joj optimalni pH balans. Moćne kapi Srebrne rose uklanjaju čitavu armiju virusa, gljivica i bakterija koji se nastanjuju na površini kože. Preporučuje se za svakodnevnu higijenu lica, dezinfekciju ruku, posekotina, ogrebotina i opekotina, a može se koristiti i za negu kućnih ljubimaca.

Koloidno srebro je najdelotvornije koristiti u preventivne svrhe. Ono u organizmu formira rezervni imuni sistem, čuvajući T-limfocite i obavljajući deo posla za njih. Većina bolesti današnjice nastaje isključivo usled pada imuniteta (deficit T-limfocita). Samo je jak imunitet u stanju da reši većinu zaraza i infekcija, bez ikakve dodatne pomoći.

Korišćenje srebra pokazalo je blagotvoran učinak i na postupak regeneracije mozga i nerava. Optimalna koncentracija ovog elementa u organizmu ima pozitivne efekte kod zapaljenjskih procesa, respiratornih smetnji, oštećenja jetre i vida…

Upotreba
Srebrna rosa koristi se za dezinfekcija ruku, za suvu i osetljivu kožu.
Preparat kožu čini mekom i pruža prirodnu svetlinu i čistoću.
Koristi se za suvu kosu.

Redovno korišćenje Srebrne rose, čija antibakterijska svojstva i sposobnost brzog prodiranja kroz kožu čini ovaj preparat efikasnim u otklanjanju kožnih infekcija i osipa.

Može se koristit kod Herpesa, i neprijatnog mirisa nogu, kod iritacija kože nakon depilacije, i iritacija izazvanih brijanjem, za primenu u predelu genitalija, kao zaštita od delovanja gljivica i bakterija.

Šifra proizvoda: 393235p Kategorije: , Oznake: , ,
Težina 0.24 kg
brands

Koloid