,

Srebrna kap – Menta i Eukaliptus 20 ml

Koloid

Compare

Srebrna kap – Menta i Eukaliptus  20 ml
Srebrna kap sa elementima mente i eukaliptusa je sredstvo za higijenu nosnih kanala.

Eleminiše sve patogene organizme koji putem vazduha dospevaju na površinu sluzokože nosa, skraćuje vreme trajanja i intenzitet infekcije.

Otklanja problem začepljenja nosa, vraća sluzokoži prirodnu vlažnost, ispira i čisti nosnu šupljinu. Veoma efikasan u prevenciji i ublažavanju jačine infekcija respiratornog trakta…..

450,00 дин.

Srebrna kap – Menta i Eukaliptus20 ml
Srebrna kap je potpuno neškodljiv, netoksičan antialergijski proizvod. Uništava viruse, gljivice i bakterije u nosnoj šupljini.

Sadrži:
Koloidno srebro – jone srebra – kao  najdelotvorniji prirodni antibiotik,
Pomoćne supstance – prečišćena voda, etarska ulja mente i eukaliptusa.

Koloidno srebro se dobija primenom najsavremenije nano-tehnologije.

Delovanje:
Srebrna kap je rastvor za nos u spreju, koji u sebi sadrži jone srebra – najmoćnije prirodne antibiotike. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu, a svoje dejstvo najbolje ostvaruje duboko u nosnoj šupljini. Specifičnom, savremenom formulom nano tehnologije, koloidno srebro, u kombinaciji sa etarskim uljima mente i eukaliptusa, deluje snažno – regeneriše sluzokožu nosa, vraća joj njenu prirodnu vlažnost i čisti nosnu šupljinu, eliminišući pri tome sve bakterije, gljivice i viruse koji putem vazduha dospevaju na njenu površinu.

Srebro sprečava zadržavanje virusa na sluzokoži nosa, čime skraćuje trajanje infekcije i umanjuje njenu jačinu. Aktivni sastojci mente i eukaliptusa deluju kao dezinfikujuće sredstvo, imunostimulator, dok menta i eukaliptus pozitivno utiču na regeneraciju sluzokože, iziritirane konstantnom zapušenošću gornjih disajnih puteva.

Jedinstvena kombinacija srebra, mente i eukaliptusa umanjuje jačinu i trajanje neprijatnih simptoma i olakšava disanje kroz nos u slučajevima alergijske kijavice, alergija izazvanih polenom, kao i upale sinusa. Veoma brzo otklanja problem začepljenog nosa, eliminiše infektivne agense i alergene. Preporučuje se kod otežanog disanja, alergijske kijavice, alergija na polen, rinitisa, prehlade.

Proizvod je na potpuno prirodnoj bazi, bez konzervansa i aditiva.
Preparat mogu koristiti odrasli i deca od 7 godina starosti.

Dužina primene: 3-5 dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 7 dana, a zatim se može nastaviti sa korišćenjem.

Preporučuje se kod:
– Higijene nosne šupljine
– Začepljenog nosa
– Iziritirane nosne sluzokože
– Prehlade
– Kijavice (sinusne, alergijske)
– Hronične upale sinusa
– Virusne infekcije praćene kijavicom (grip)

Šifra proizvoda: kol006 Kategorije: , Oznake: , ,
Težina0.24 kg
brands

Koloid