,

Srebrna kap – Pantenol i Propolis 20 ml

Koloid

Compare

Srebrna kap – Pantenol i Propolis 20 ml

Srebrna kap, pojačana pantenolom i propolisom idealno je sredstvo za higijenu nosnih kanala.

Eleminiše sve patogene organizme, koji putem vazduha dospevaju na površinu sluzokože nosa. Skraćuje vreme trajanja i ublažava intenzitet infekcije.

Otklanja problem začepljenog nosa, ispira i čisti nosnu šupljinu, a koži vraća njen prirodni balans i vlažnost…

450,00 дин.

Srebrna kap – Pantenol i Propolis 20 ml
Srebrna kap je potpuno neškodljiv, netoksičan antialergijski proizvod. Uništava viruse, gljivice i bakterije u nosnoj šupljini.

Sadrži:
Koloidno srebro – jone srebra – kao  najdelotvorniji prirodni antibiotik,
Pomoćne supstance – prečišćena voda, pantenol i etarsko ulje propolisa.

Koloidno srebro se dobija primenom najsavremenije nano-tehnologije.

Delovanje:
Srebrna kap pantenol-propolis je dvovalentna formula pretočena u rastvor za nos u spreju, koja u sebi sadrži jone srebra – najmoćnije prirodne antibiotike. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu, a svoje dejstvo najbolje ostvaruje duboko u nosnoj šupljini. Jedinstvenom, savremenom formulom nanotehnologije, koloidno srebro, u kombinaciji sa pantenolom i etarskim uljem propolisa deluje protivupalno – regeneriše sluzokožu nosa, vraća joj njenu prirodnu vlažnost i čisti nosnu šupljinu, eliminišući pri tome sve bakterije, gljivice i viruse koji putem vazduha dospevaju na njenu površinu.

Srebro sprečava zadržavanje virusa na sluzokoži nosa, čime skraćuje vreme trajanja infekcije i umanjuje njen intenzitet. Aktivni sastojci pantenola i propolisa deluju kao snažno sredstvo za dezinfekciju. Takođe, Srebrna kap je jak imunostimulator,  dok pantenol pozitivno utiče na regeneraciju sluzokože, iziritirane konstantnom zapušenošću gornjih disajnih puteva.

Srebrna kap pantenol-propolis smanjuje intenzitet i vreme trajanja neprijatnih simptoma, olakšava disanje kroz nos u slučajevima alergijske kijavice, alergija izazvanih polenom, kao i upale sinusa. Otklanja problem začepljenog nosa, eliminiše infektivne agense i alergene. Preporučuje se kod začepljenja nosa, prehlade, virusnih infekcija, upalnih procesa, regeneracije sluzokože nosa.

Proizvod Srebrna kap pantenol-propolis mogu bezbedno koristiti i deca od 01 godine starosti. Dužina primene preparata prati dužinu infekcije, što je najčešće 3-5 dana, a nakon toga je potrebno napraviti pauzu od 7 dana.

Preporučuje se kod:
– Higijene nosne šupljine
– Začepljenog nosa
– Iziritirane nosne sluzokože
– Prehlade
– Kijavice (sinusne, alergijske)
– Hronične upale sinusa
– Virusne infekcije praćene kijavicom (grip)

Šifra proizvoda: kol007 Kategorije: , Oznake: , ,
Težina0.24 kg
brands

Koloid