,

Srebrna voda 500 ml

Koloid

Compare

Srebrna voda 500 ml

Srebrna voda je potpuno neškodljiv, netoksičan antialergijski proizvod. Jača imuni sistem, uništava viruse, gljivice i bakterije, ima blagotvoran učinak na suzbijanje svih tipova infekcija i upala.

Srebrna voda sadrži jone srebra koji su najdelotvorniji prirodni antibiotik.

Pomaže u regeneraciji i podmlađuje organizam…

660,00 дин.

Srebrna voda 500 ml

Srebrna voda je potpuno neškodljiv, netoksičan antialergijski proizvod. Jača imuni sistem, uništava viruse, gljivice i bakterije. Ima blagotvoran učinak na suzbijanje svih tipova infekcija i upala.

Sadrži jone srebra – najdelotvorniji prirodni antibiotik.

Pomaže u regeneraciji i podmlađuje organizam.

Koloidno srebro se dobija primenom najsavremenije nano-tehnologije.

Srebro je potpuno neškodljivo za ljudski organizam i organizam ga se oslobađa u roku od 24 sata.

Koloidno srebro čini najjednostavnijim i najefikasnijim prirodnim lekom poznatom čoveku današnjice.

Primena:
Delotvorno utiče na patogene mikroorganizme, kod virusa i  jednoćelijskih organizama.
Virus napada ćeliju, preuzimajući kontrolu nad njenim jezgrom, reprodukcijskim i proizvodnim potencijalima. Dakle, umesto enzima i hormona – proizvodi se virus. Tako će se nove kopije virusa otpustiti u krvotok i okolno tkivo, čime će proširiti zarazu.

Međutim, za vreme preuzimanja metabolizma ćelije od strane virusa, dogodiće se još jedna stvar – deo metabolizma ćelije „vratiće“ se na primitivnije oblike funkcionisanja. Respiratorni proces je ovde od izuzetne važnosti – on će se u takvoj ćeliji vratiti na iste mehanizme kakve koristi i bakterija za obezbeđivanje kiseonika ćeliji. U tom delu će reprodukcija virusa u organizmu postati ranjiva na učinak srebra, pa će se ćelija u prisustvu srebra „ugušiti“.

Koloidno srebro je najdelotvornije koristiti u preventivne svrhe. Ono u organizmu formira rezervni imuni sistem, čuvajući T limfocite i obavljajući deo posla za njih. Većina bolesti današnjice nastaje isključivo usled pada imuniteta (deficit T limfocita). Samo je jak imunitet u stanju da reši većinu zaraza i infekcija, bez ikakve dodatne pomoći.

Korišćenje srebra pokazalo je blagotvoran učinak i na postupak regeneracije mozga i nerava. Optimalna koncentracija ovog elementa u organizmu ima pozitivne efekte kod zapaljenjskih procesa, respiratornih smetnji, oštećenja jetre i vida…

Šifra proizvoda: 349286p Kategorije: , Oznake: , ,
Težina0.6 kg
brands

Koloid