-9%
,

Maramice za intimnu negu

Clinell

Clinell Maramica za intimnu negu – (25 komada)

Idealne za sprečavanje i odlaganje pojave dekubita.

Maramice sa 10% barijerom koje čiste i hidriraju kožu, deluju anti bakterijski i protiv upalno, neutrališući neprijatne mirise i negujući je u isto vreme…

Clinell maramice za negu tela obezbeđuju jedinstveno sedmostruko dejstvo – 7 u 1

8,68 EUR 9,56 EUR

BRZO I JEDNOSTAVNO dejstvo –  7 u 1 

Bez alkohola i lanolina.

– Clinell maramice za negu tela obezbeđuju jedinstveno sedmostruko dejstvo – 7 u 1:

  • čišćenje,
  • hidratacija,
  • antibakterijsko,
  • protivupalno dejstvo,
  • neutralizacija mirisa,
  • ublažavanje iritacija kože i
  • formiranje zaštitnog filma.

– Maramice su brze i jednostavne za upotrebu, efikasno zamenujući tradicionalni metod kupanja: pripremanje lavora sa sapunom i vodom, peškira i krema za negu.

– Dermatološki testirane, Clinell maramice za negu su bez alkohola i lanolina, sadrže neutralnu pH formulu sa prirodnim ekstraktima kamilice i hamamelisa, dizajnirane da pogoduju i vrlo osetljivoj koži.

– Maramice su proizvedene od čvrstog materijala vrhunskog kvaliteta i dostupne su u pakovanju od 25 maramica što omogućava svakom pacijentu da ima svoje, pojedinačno pakovanje, čime se smanjuje mogućnost prenošenja mikroorganizama./

– Dermatitis uzrokovan inkontinencijom (IAD) je iritacija kože koja se često javlja onda kada je koža u dodiru sa urinom i/ili fecesom. Može uzrokovati mnoge ozbiljne probleme, od osipa do ozbiljnih infekcija. Prevencija se u ovim slučajevima bazira na eliminisanju ili minimiziranju izlaganja kože tako što se ona zaštiti kremom. Clinell maramice za negu sadrže 10% kreme koja štiti kožu i ujedno sprečava urin i feces da je iritiraju i na taj način sprečava Dermatitis uzrokovan inkontinencijom.

Veličina maramice: 20 x 30 cm

Pakovanje: 25 komada

Šifra proizvoda: 49101p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.4 kg
brands

Clinell