-18%
,

Herbal gel

ESENSA

Herbal gel protiv zubobolje je prirodni preparat formulisan tako da na veoma brz i efikasan način ukloni zubobolju, bez obzira na uzrok njene pojave… Utrljavanje Herbal gela na bolno mesto u značajnoj meri eliminiše ovu neželjenu pojavu…

360,00 RSD 440,00 RSD

Dental HERBAL gel protiv zubobolje

Herbal gel protiv zubobolje je prirodni preparat formulisan tako da na veoma brz i efikasan način ukloni zubobolju. Bez obzira na uzrok njene pojave (zubobolja kao posledica karijesa ili oboljenja desni, zubobolja nastala usled izbijanja ili povrede zuba. Bol u zubima kao reakcija na različite termičke, hemijske i mehaničke nadražaje).

Uzroci koji dovode do zubobolje vrlo često su i uzrok neprijatnog zadaha, utrljavanje Herbal gela na bolno mesto u značajnoj meri eliminiše ovu neželjenu pojavu.

Sastav: etarsko ulje karanfilića, tinktura kamilice, etarsko ulje nane.

Delovanje: Eugenol, etarsko ulje poreklom iz karanfilića, ispoljava antibakterijsko i antimikotičko dejstvo. Istovremeno deluje kao prirodno sredstvo za smanjenje bola koje trenutno olakšava zubobolju.

Tinktura cveta kamilice ima blago umirujuće i protivupalno dejstvo, dok etarsko ulje nane daje gelu prijatan miris koji osvežava i hladi.

Šifra proizvoda: 375705p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.05 kg
brands

ESENSA