-21%
,

Prostate POTENCIJAL Advanced Formula

Potencijal

PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA

Pomaže kod:

  • Uvećane prostate
  • Hroničnog prostatitisa
  • Otežanog ili učestalog mokrenja i noćnog mokrenja
  • Poboljšava potenciju

Pakovanje: 30 kapsula

1.430,00 RSD 1.800,00 RSD

PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA

Pomaže kod:

  • Uvećane prostate
  • Hroničnog prostatitisa
  • Otežanog ili učestalog mokrenja i noćnog mokrenja
  • Poboljšava potenciju

Savremena naučna ispitivanja su nedvosmisleno potvrdila efikasnost pojedinih biljnih sastojaka u smanjivanju tegoba koje prostata može da prouzrokuje. Pojedini preparati se preporučuju od strane referentnih ustanova i stručnjaka kako u svetu tako i kod nas. To je sasvim razumljivo s obzirom da zaista pomažu umanjenju simptoma a pritom nisu štetni po zdravlje.

PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA predstavlja poseban preparat koji je dobijen kombinacijom više biljnih sastojaka čija je efikasnost poznata u svetskoj herbologiji kao i pojedinih domaćih biljaka karakterističnih za naše predele čija upotreba datira od davnina. U praksi se pokazalo da ovakva kombinovana formulacija ima posebno efikasno dejstvo koje nije u toj meri zapaženo kada se upotrebljavaju samo pojedini sastojci ili u drugim međusobnim odnosima.

PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA blagotvorno deluje kod problema koje izaziva uvećana prostata kao što su otežano i učestalo mokrenje. Koliko je noćno mokrenje zamorno i u kojoj meri remeti san i prirodan odmor zna svako ko je prinuđen da ustane 2-3 ili više puta tokom noći. Osim kod uvećane prostate, PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA pomaže i kod hroničnog zapaljenja prostate i tegoba koje takvo stanje može da prouzrokuje.

Ono što je posebno značilo mnogim muškarcima koji su koristiliPOTENCIJAL  je činjenica da su imali bolji seksualni život zahvaljujući poboljšanoj seksualnoj funkciji i boljoj potenciji.

Dosadašnja iskustva su pokazala da PROSTATE POTENCIJAL pomaže kod uvećane prostate, učestalog mokrenja i hroničnog prostatitisa u smislu umanjenja tegoba i smanjenja izraženosti simptoma.

PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA je dovoljno uzimati jednu kapsulu dnevno tokom najmanje tri meseca. Samo u slučaju jače izraženih tegoba doza se može povećati na 2 kapsule dnevno. Za postizanje punog efekta preparat treba uzimati redovno tokom dužeg vremenskog perioda – najmanje 3 meseca, ali i duže.

Originalno pakovanje sadrži 30 kapsula.

Šifra proizvoda: 333463p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.1 kg
brands

Potencijal