, , , ,

BULARDI Probiotik Junior kapsule

Abela Pharm

BULARDI Probiotik Junior

Bulardi Probiotik Junior izuzetno efikasno sprečava pojavu dijareje ukoliko se uzima preventivno, potpuno je prirodan preparat koji eliminiše loše bakterije i njihove toksine iz organizma, a istovremeno reguliše kiselost, obnavlja sluzokožu i pojačava lokalni imunitet u crevima.

Bulardi Probiotik Junior vezuje loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine pa samim tim potpuno eliminiše uzročnike dijareje iz creva i sprečava njihovo štetno dejstvo…

Pakovanje: 10 kapsula

880,00 RSD

Bulardi Probiotik Junior kapsule

Bulardi Probiotik Junior kapsule u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizuje rad creva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje!

Bulardi Probiotik Junior vezuje loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine pa samim tim potpuno eliminiše uzročnike dijareje iz creva i sprečava njihovo štetno dejstvo.

Bulardi Probiotik Junior izuzetno efikasno sprečava pojavu dijareje ukoliko se uzima preventivno.

Jedna ćelija Bulardi Probiotik Juniora-a ima 10 puta veću površinu nego pobiotske bakterije, čime vezuje za sebe veći broj bakterija i virusa i ubrzava njihovu eliminaciju iz organizma.

DOKAZANO EFIKASNA DOZA: 5 MILIJARDI živih ćelija probiotske gljivice SACCHAROMYCES BOULARDII

Bulardi se preko 80 godina koristi kao rešenje za sve tipove dijareja (proliva).

Efikasna doza od 5 milijardi probiotske kulture S. boulardii u rekordnom roku normalizuje rad creva, ublažava tegobe i skraćuje trajanje dijareje kod dece.

Bulardi Probiotik Junior je jedini probiotski preparat čije dejstvo antibiotici ne mogu da oslabe, zbog čega se može koristiti i istovremeno sa antibioticima.

Bulardi Probiotik Junior ne sadrži alergene mleka tako da je bezbedan za primenu kod dece koja su alergična na proteine mleka.

Dijareja izazvana upotrebom antibiotika:
Dijareja se javlja kod čak 40% ljudi koji koriste antibiotike!

Dijareja na putovanjima:
Istraživanja su pokazala da je Bulardi Probiotik Junior efikasan u sprečavanju dijareje na putovanjima u čak 90% slučajeva. Zato se i preporučuje njegovo preventivno uzimanje 5 dana pre polaska na putovanje.

Protiv bakterija:
Bulardi Probiotik Junior uništava štetnu mikrofloru, podstiče i gradi zdravu mikrofloru.
Bulardi Probiotik Junior u digestivnom sistemu vezuje patogene bakterije za sebe i na taj način ih uspešno ubrzano izbacuje iz organizma.

Protiv toksina:
– Bulardi Probiotik Junior enzimski razgrađuje bakterijske toksine i sprečava njihovo vezivanje za receptore.
– Bulardi Probiotik Junior aktivira odbrambeni sistem u crevima i dovodi do porasta antitela koja se bore protiv uzročnika dijareje.

Pakovanje: 10 kapsula

Šifra proizvoda: 251920p Kategorije: , , , , Oznake: ,
Težina 0.12 kg
brands

Abela Pharm