,

VITALIS Slim

Vitalis

VITALIS Slim  – 30 Kapsula,

Prirodni preparat za mršavljenje.

Zateže figuru i skida višak kilograma. SLIM preparat smanjuje apetit, ubrzava metabolizam, poboljšava varenje, vezuje i izbacuje masti iz organizma…

2.600,00 RSD

VITALIS Slim – 30 kaps.

Prirodni preparat za mršavljenje.

Zateže figuru i skida višak kilograma,  smanjuje apetit, ubrzava metabolizam, poboljšava varenje, vezuje i izbacuje masti iz organizma.

VITALIS Slim je bezbedan, potpuno prirodan, atestiran i proveren dijetetski proizvod za mršavljenje.
A o tome najbolje svedoče korisnici koji su ga probali.

Vitalis Slim će obezbediti da se najlakše oslobodite viška kilograma, izgledate mlađe, lepše i zdravije.
Zategnućete figuru i povećaćete odnos između mišićne mase i masnih naslaga!

Potpuno prirodan proizvod, čiji je jedan od sastojaka Citosan iz rakova i školjki deluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuje iz organizma.

Bromelin enzim iz ananasa sprečava apsorbovanje masti koju ste pojeli tokom obroka pre nego nego što ona bude deponovana.

Još jedan od bitnih sastojaka je velika količina divljeg limuna koji obezbeđuje idealan metabolizam i daleko lakše sagorevanje masti iz masnih naslaga.

VITALIS Slim štiti krvne sudove, povećava njihovu elastičnost, smanjuje holesterol, stimuliše imuni sistem i neutrališe štetne materije koje cirkulišu krvotokom u procesu mršavljenja.

Štiti krvne sudove i pomaže u lečenju loše cirkulacije i celulita.

Do željene kilaže treba doći efikasno i brzo, ali na prirodan način, jer jedino tako ne ostaju posledice po zdravlje. Vitalis Slim je upravo takav izbor. Vitalis Slim sadrži jedinstvenu formulu koja obezbeđuje efikasno mršavljenje na zdrav i prirodan način.

Brzo i prirodno mršavljenje

obezbeđuje osećaj samopouzdanja, sigurnosti, optimizma i jedan izuzetan osećaj uspeha i pobede! Na taj način postižemo dugotrajne efekte u regulaciji telesne težine jer i ubuduće, po prestanku korišćenja Vaš apetit se smanjuje, pa nema ponovnog dobijanja kilograma.

Sada i Vi možete da oslabite i da imate besprekornu figuru uz samo 3 kapsule Vitalis Slima dnevno.
Rezultat je prirodan, brz i zapanjujuće efikasan. Vitalis Slim sagoreva postojeće masne naslage i sprečava stvaranje novih.

VITALIS Slim:
• SKIDA VIŠAK KILOGRAMA
• ZATEŽE FIGURU
• TOPI MASNE NASLAGE
• SMANJUJE OSEĆAJ GLADI
• UBRZAVA METABOLIZAM

Pakovanje: 30 Kapsula

Šifra proizvoda: 32968p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.08 kg
brands

Vitalis