-16%
, , ,

Sok od Aronije

Bio Marni

Aronija je jedan od najjačih poznatih antioksidansa današnjice zbog velike količine tanina, flavonoida, a posebno antocijana. Zahvaljujući sposobnosti da eliminiše slobodne radikale koji dovode zdrave ćelije do mutacije, ona povećava opšte zdravlje organizma i čuva vaše krvne sudove.

Pakovanje: 500 ml

840,00 RSD 1.000,00 RSD

Sok od Aronije – 500ml
100% hladno ceđeni sok od aronije, bez dodatog šećera, vode ili aditiva.

Samo 50ml dnevno je dovoljno da osetite sve zdravstvene benefite ove super bobice koja s pravom nosi to ime zbog svojih već dokazanih lekovitih svojstava. Aronija je jedan od najjačih poznatih antioksidansa današnjice zbog velike količine tanina, flavonoida, a posebno antocijana. Zahvaljujući sposobnosti da eliminiše slobodne radikale koji dovode zdrave ćelije do mutacije, ona povećava opšte zdravlje organizma i čuva vaše krvne sudove. Krenite u borbu za zdraviji organizam. Pojačajte Vaš imunitet.

Zašto baš aronija?

  • Aronija je super bobica bogata gvožđem, bakrom i jodom
  •  Bogata je antioksidansima. 100g ploda sadrži 16.100 ORAC jedinica, dok je dnevna potreba za zaštitu tkiva od 3000-5000 ORAC jedinica
  •  Sadrži sorbitol – redak voćni šećer koji mogu koristiti dijabetičari
  •  Ima vitamine C,P,PP,B6,B2,E i provitamin A

Zašto baš naš sok?
Ovaj sok smo napravili od aronije uzgajane po organskim principima sa naše plantaže, postupkom hladnog ceđenja, bez dodatka vode, šećera ili aditiva, kako bismo uspeli da očuvamo sve hranljive sastojke ove super bobice. Započnite vaš dan sa jednom rakijskom čašicom aronije i zadovoljićete dnevne potrebe vašeg organizma za antioksidansima.
100% prirodno bez dodatka vode, šećera ili aditiva. 

Sok od aronije 5 + 1 gratis

Za kupljenih 5 flaša soka od aronije dobićete šestu flašu gratis. Kada se konzumira preporučena dnevna doza soka (30ml do 50ml), jedna flaša je dovoljna za 10 do 15 dana. Kroz ovu akciju obezbedićete sebi i vama dragim osobama do 90 dnevnih doza antioksidanata. To je dovoljno za period od 3 meseca za jednu osobu, a možete i podeliti paket. Ovo je idealna kombinacija za porodice sa više članova gde će svaki član moći da ima svoju flašu soka od aronije.

Pakovanje: 500 ml

Šifra proizvoda: 27114bm Kategorije: , , , Oznake: ,
Težina 0.95 kg
brands

Bio Marni