-27%
, , ,

Coenzim Q10

Max Medica

30 kapsula Coenzim Q10 će vam pomoći da se osećate manje umorno i bolje iskoristite energiju. Ublažava i hroničnu srčanu insuficijenciju. Koncentracija Coenzima Q10 u organizmu se smanjuje posle 30. godine ili tokom terapije statinima koji smanjuju stvar

7,89 EUR 10,79 EUR

Coenzim Q10 će vam pomoći da se osećate manje umorno i bolje iskoristite energiju. Ublažava i hroničnu srčanu insuficijenciju.

Koncentracija Coenzima Q10 u organizmu se smanjuje posle 30. godine ili tokom terapije statinima koji smanjuju stvaranje holesterola u krvi.

Dodavanjem Coenzima Q10 smanjujte oksidativni stres u vašem organizmu i štitite se od različitih oboljenja.

INDIKACIJE:
– Srčana slabost i oboljenje srčanog mišića
– Povišen holesterol i trigliceridi
– Angina pectoris i infarkt miokarda
– Povišenog krvnog pritiska
– Alchajmerove bolesti,
– Parkinsonove bolesti
– Kancera
– Poboljšava rad imunog sistema

Ceonzim Q10 je supstanca rastvorljiva u mastima, slična vitaminima, koja se nalazi u svakoj ćeliji ljudskog organizma i neophodan je za njihovo normalno funkcionisanje.

Preporučuje se muškarcima koji planiraju porodicu jer povećava pokretljivost spermatozoida. Osnovna uloga Coenzima Q10 je da reguliše snabdevanje ćeljia energijom, kao i da ih štiti od dejstva
slobodnih radikala, doprinoseći time zaštiti od mlaignih promena.

Rezultati različitih studija su pokazali su pokazali da je tečna formulacija (meka želatinozna kapsula) daje značajnije efekte od praškaste formulacije. Tečna formulacije stvara u plazmi 200% do 225% veće koncetracije Coenzima Q10 i zadržava je 5 do 8 sati od momenta unošenja.

SASTAV:
Sadrži 100% prirodni coenzim Q10 vrhunskog kvaliteta.

UPOTREBA:
Preporučuje se samo1 kapsula (30mg) dnevno. Najbolje ih je uzimati u toku jela, jer im se tako višestruko poboljšava iskoristljivost.

UPOZORENJE:
Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje i mala deca ne treba da uzimaju preparate sa Coenzimom Q10. Insulin-nezavisni dijabetičari treba da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja Coenzima Q10 uz redovnu kontrolu glukoze u krvi.

NAČIN ČUVANJA:
Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

PAKOVANJE:
Jedna kutijica sadrži bočicu sa 30 mekih želatinoznih kapsula.

Šifra proizvoda: 308778p Kategorije: , , , Oznake: ,
Težina0.1 kg
brands

Max Medica