,

BioHemor Set za hemoroide

Priroda na Dar

100 ml – BioHemor Set za hemoroide predstavlja izvrstan izbor da se sprovede kompletna biljna terapija za unutrašnje i spoljašnje hemoroide. To je prirodni komplet za hemoroide koji sadrži kremu i biljne kapi za hemoroide…

23,00 EUR

BioHemor Set za hemoroide

BioHemor set predstavlja izvrstan izbor da se sprovede kompletna biljna terapija za unutrašnje i spoljašnje hemoroide. To je prirodni komplet za hemoroide koji sadrži kremu i biljne kapi za hemoroide.

BioHemor set za hemoroide je skup dva vrhunska prirodna biljna proizvoda za lečenje hemoroida prirodnim putem. Sastoji se od BioHemor kapi za hemoroide i BioHemor kreme za hemoroide.

BioHemor kapi su najbolji prirodni preparat protiv uvećanih i upaljenih hemoroida, kao i fantastično sredstvo za zaustavljanje krvarenja. Deluju bolje od bilo kog klasičnog leka za hemoroide.

Uzimaju se oralno i smiruju upalu hemoroida, jačaju ih i stežu. Pokazale su se uspešnima i kod IV stepena hemoroida ako se korisnik drži dijetetskih preporuka – normalna meka stolica jednom dnevno, ne sedi se dugo na toalet šolji, nema napinjanja i dugog sedenja.

S druge strane BioHemor krema za hemoroide deluje spolja na hemoroide i vrlo brzo ih smiruje. Nebrojeno je mnogo zadovoljnih korisnika i ko jednom proba BioHemor kremu više ni jedna druga krema mu nije dovoljno dobra.

BioHemor kapi i krema zajedno čine BioHemor Set za hemoroide. To je najbolja moguća biljna terapija za lečenje hemoroida prirodnim putem.

Pakovanje: 100 ml

Šifra proizvoda: pnd06 Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.15 kg
brands

Priroda na Dar