,

Profertil 60 kapsula

LENUS PHARMA

Compare

Ideologija nastanka Profertila je jednostavna i logična, čim su uzroci muškog infertiliteta i smanjene sposobnosti oplodnje brojni (genetski, stres, način života, itd.) najefikasniji metod je sve ove faktore tretirati odjednom. PROfertil JE ORIGINALNI…

8.930,00 дин.

PROfertil 60 kapsula

Ideologija nastanka Profertila je jednostavna i logična, čim su uzroci muškog infertiliteta i smanjene sposobnosti oplodnje brojni (genetski, stres, način života, itd.) najefikasniji metod je sve ove faktore tretirati odjednom.

PROfertil  JE ORIGINALNI VITAMINSKI KOMPLEKS ZA DIJETETSKI TRETMAN SMANJENE PLODNOSTI MUŠKARCA. Aktivne supstance PROfertil-a su mikronutritijenti potrebni za razvoj spermatozoida.

POVEĆAVA BROJ, KONCENTRACIJU I POKRETLJIVOST SPERMATOZOIDA.
– Potvrđeno povećava zapreminu sperme
– Potvrđeno povećava broj spermatozoida
– Poboljšava pokretljivost spermatozoida
– Potvrđeno povećava mušku plodnost

Klinički dokazano, već nakon prva tri meseca povećava plodnost!

Sastav:

Profertil se sastoji od 8 specifičnih sastojaka koji su i inače u sastavu ljudskog organizma. Kliničke studije su pokazale da optimalna kombinacija i koncentracija sastojaka PROfertil® -a značajno poboljšava kvalitet sperme.

Selen ima udela u normalnom razvoju sperme. Cink ima ulogu u održavanju normalne plodnosti. Folna kiselina doprinosi pravilnom metabolizmu homocisteina i ima ulogu u pravilnoj sintezi aminokiselina. E-vitamin i selen štite ćelije od oksidativnog stresa

Sastojci

Dnevna doza (2 kapsule)

L-karnitin

440 mg

L-arginin

250 mg

E-vitamin

120 mg

Folna kiselina

800 µg

Cink

40 mg

Selen

60 µg

Glutation

80 mg

Koenzim Q10

15 mg

 

Upotreba:
Preporučuje se da se PROfertil koristi do nastanka trudnoće, ali ne duže od 12 meseci za redom. Molimo Vas da se za optimalno trajanje terapije i ostala pitanja posavetujete sa svojim lekarom.

Pakovanje: PROfertil 60 kapsula

Šifra proizvoda: 288260p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.15 kg
brands

LENUS PHARMA