,

BioMind kapi

Priroda na Dar

100 ml – BioMind kapi protiv depresije i anksioznosti – biljni antidepresiv; BioMind biljne kapi su prirodan lek protiv depresije i anksioznosti, narodni lek protiv straha i za bolju koncentraciju pri učenju i radu. Kapi deluju na niz neuroza…

1.350,00 RSD

BioMind kapi protiv depresije i anksioznosti – biljni antidepresiv

BioMind biljne kapi su prirodan lek protiv depresije i anksioznosti, narodni lek protiv straha i za bolju koncentraciju pri učenju i radu. Kapi deluju na niz neuroza i delom na psihoze kao pomoćno lekovito sredstvo.

BioMind tinktura za depresiju se nazivaju i prirodni biljni antidepresiv.

Simptomi depresije su povlačenje, melanholija, rezignacija, samoubilačke misli, bezvoljnost, nedostatak želje za komunikacijom, kretanjem, druženjem, povlačenje u sebe, strah od bolesti, strah od smrti, strah od ljudi, nedostatak energije i hronični umor. Ovi simptomi depresije se javljaju pojedinačno ili grupno povremeno i kod zdravih osoba. Ukoliko nekoliko od ovih sindroma traje više od dve nedelje, treba posumnjati da je počela hronična depresija. Postoji blaga, srednja i velika depresija.

BioMind biljna formula sadrži sledeće lekovite biljke: Bosiljak, Matičnjak, Bogorodičina trava, Metvica, Ruzmarin, Neven, Majčina dušica.

BioMind kapi se koriste za sledeća stanja: depresija, anksioznost, napadi panike i straha, postporodjajna depresija, odvikavanje od lekova i antidepresiva, kod bezvoljnosti i nedostatka volje, stanja očaja i melanholije, psihičkog umora i pada koncentracije, gubljenja memorije.

Ove kapi takodje blagotvorno deluju i na sinuse i na respiratorne organe, mozak i koncentraciju.

BioMind kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (antidepresivi, bromozepami, lekovi za smirenje, antipsihotici) jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Pakovanje: 100 ml kapi

Šifra proizvoda: 352443p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.15 kg
brands

Priroda na Dar