,

BioCapillary kapi

Priroda na Dar

BioCapillary kapi – Biljne kapi za bolju cirkulaciju i snažniji krvotok

Prirodni proizvod za bolju cirkulaciju i jačanje kapilara, kapi za cirkulaciju koje popravljaju stanje krvi i prokrvljenost tela, kao prirodni lek protiv ateroskleroze…

Vrhunski biljni preparat koji brzo poboljšava cirkulaciju i dužom upotrebom čisti krvne sudove. Odmah širi krvne sudove donoseći bolju prokrvljenost i jaču cirkulaciju u udovima, poboljšava perifernu cirkulaciju, dužom upotrebom razgradjuje i čisti naslage na krvnim sudovima i arterijama.

Zapremina bočice100 ml

18,00 EUR

Biljne kapi za bolju cirkulaciju i snažniji krvotok

Prirodni proizvod za bolju cirkulaciju i jačanje kapilara, biljne kapi za cirkulaciju koje popravljaju stanje krvi i prokrvljenost tela. Prirodni lek protiv ateroskleroze

BioCapillary je fantastična formula lekovitog bilja pretvorena u tinkturu i biljne kapi za cirkulaciju, za jače kapilare, za smanjenje hemoroida, poboljšavanje krvotoka. Dragocen je prirodni lek za cirkulaciju i biljni lek za krvotok u vremenu kada je sve veća zakrečenost krvnih sudova, to je prirodni lek za aterosklerozu i arteriosklerozu, kada zakrčenje vena i proširene vene postaju sve učestaliji poremećaj. Cirkulacija krvi je od suštinske važnosti za ceo organizam i vitalnost.

Ovo je vrhunski prirodni preparat za cirkulaciju koji je jedinstven na našem tržištu po efikasnom i dubokom delovanju na krvožilni sistem. Ovakva kombinacija lekovitih trava deluje samo kao tinktura za cirkulacija, neće delovati kao čaj, jer se kroz alkoholnu tinkturu iz biljke izvlače dragocene materije koje deluju na krv. Složiti svojstva ovakvih biljaka u kapi za jaču cirkulaciju je zahtevalo mnogo iskustva i znanja.

Preporučena upotreba proizvodaUkapati 30 kapi u 2-3 dl vode i popiti. Dnevno unositi  najviše 90 kapi podeljeno u 3 doze (3 x 30 kapi), uvek pre glavnih obroka. Preventivno uzimati 50 kapi jednom ujutru pre obroka. Pre upotrebe promućkati.

Zapremina bočice100 ml

Šifra proizvoda: 365121p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.3 kg
brands

Priroda na Dar