, ,

ProNerv

Max Medica

Compare

ProNerv  ( 30 kapsula )
Dejstvom aktivnih sastojaka matičnjaka i valerijane umiruje i smanjuje arterijski pritisak koji nastaje kao posledica napetosti. Ne stvara zavisnost ni nakon duže primene.

Sadrži i prirodne boje (flavonoide) koji su antioksidansi i smanjuju oksidativni stres…

590,00 дин.

ProNerv  ( 30 kapsula )
Dejstvom aktivnih sastojaka matičnjaka i valerijane umiruje i smanjuje arterijski pritisak koji nastaje kao posledica napetosti. Ne stvara zavisnost ni nakon duže primene.

Sadrži i prirodne boje (flavonoide) koji su antioksidansi i smanjuju oksidativni stres i štiti i od kardiovaskularnih i malignih bolesti. Glog pomaže da se srčani mišić opusti.

INDIKACIJE:
– Osobe izložene stresu i psihičkoj napetosti
– Kod nesanica i razdražljivosti
– Kod problema sa koncentracijom i pamćenjem
– Kod srčanih tegoba

SASTAV:
Sadrži 100% prirodne sastojke, napravljene pažljivom kombinacijom valerijane, matičnjaka i gloga vrhunskog kvaliteta.

UPOTREBA:-

  • Za postizanje kvalitetnog sna dve kapsule uzimati 30-60min pre odlaska na spavanje.
  • Preporučuje se za ublažavanje stresnih situacija 1 – 2 kapsule dnevno pre jela.

UPOZORENJE:
Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Deci, trudnicama i dojiljama se ne preporučuje da uzimaju ProNerv preparat. Ne preporučuje se istovremena primena preparata sa sintetskim sedativima i alkoholom. Ne uzimati ProNerv dva do ti sata pre upravljanja vozilom ili mašinama. Dužina primene proizvoda je od četiri do šest nedelja. Ukoliko se jave respiratorne smetnje, bol u predelu srca ili dolazi do zadržavanja tečnosti u nogama, potebno je potražiti pomoć lekara.

NAPOMENA:
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti. Ženama u menopauzi se može preporučiti uzimanje preparata.

NAČIN ČUVANJA:
Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zašticeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

PAKOVANJE:
Jedna kutijica sadrži 3 blistera sa po 10 kapsula, ukupno sadrži 30 kapsula.

Šifra proizvoda: 34855p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina0.1 kg
brands

Max Medica