, , , , ,

Floradix Kindervital sirup

MedicoPharm

FLORADIX KINDERVITAL vitaminski sirup sa kalcijumom

Dodatak ishrani sa kalcijumom i vitaminima A, D, E, C, kao i najvažnijim vitaminima iz grupe vitamina B.

Pakovanje: 250ml

13,94 EUR

Floradix-Kindervital Voćna Formula je ukusan dodatak ishrani za decu, koji obezbeđuje neophodan kalcijum i devet vitamina. Kalcijum je veoma važan za izgradnju čvrstih kostiju i zuba kao i za normalno funkcionisanje mišića i nerava. Kindervital sadrži ceo spektar vitalnih nutrijenata koji pomažu deci da održe jake kosti i zube, dobar vid,ravnotežu i koordinaciju kao i da zdravo rastu uz dovoljno energije potrebne za svakodnevne fizičke aktivnosti i pravilan mišićni razvoj.

Pogodan za: decu u fazi rasta za podsticanje formiranja kostiju i zdravih zuba, đake za vitalnost i odbrambeni sistem  u slučaju loše balansirane dijete i redovnog uzimanja gaziranih napitaka , za odrasle za zdravu strukturu kostiju. Ne sadrži alkohol, hemijske aditive, konzervanse, životinjske derivate, veštačke boje, koštičave plodove, laktozu, kvasac, gluten.

Sastav: Vodeni biljni ekstrakti (39%): Šargarepa, korijander, potočarka, pitoma nana, spanać, kamilica; Mešavina voćnih koncentrata (51%): rogač, kajsija, ananas, grožđe, nar, jabuka, limun; voda.

Doziranje: Deca od 3 do 6 godina: 10 ml dnevno, najbolje pre jela. Deca starija od 7 godina i odrasli: 10 ml dva puta dnevno, najbolje pre jela.

Pakovanje:250 ml

Težina0.7 kg
brands

MedicoPharm