-12%
, ,

Good Bye kilogrami

Max Medica

Good Bye kilogrami – ( 30 kapsula)
Preparat namenjen regulaciji telesne težine.
Dovodi do gubitka telesne mase, dovodi telesnu težinu u normalu, ubrzava metabolizam…

970,00 RSD 1.100,00 RSD

Good Bye kilogrami
Preparat namenjen regulaciji telesne težine.
Good bye kilogrami dovode telesnu težinu u normalu.

Goodbye kilogrami ubrzava metabolizam što dovodi do gubitak kilograma. Ovaj preparat može da se primenjuje u dužem periodu bez pravljenja pauza, a dužina terapije treba da traje najmanje mesec dana (dve kutije).

INDIKACIJE:

  • Smanjenje apetita
  • Stimulisanje razmene materije i energije na ćelijskom nivou, što za rezultat ima smanjenje deponovanja masti i podstice njihovu razgradnju u masnim celijama.
  • Smanjuje broj postojećih masnih ćelija, pospešuje lučenje unutrašnjih žlezda ( jetra, žuc, pankreas) i sagorevanje masti kao i sniženje nivoa holesterola i triglicerida u krvi.
  • Smanjenje apsorbcije masti iz digestivnog trakta i pojačano izbacivanje toksičnih materija iz organizma,(peristaltika creva).
  • Eliminacija tečnosti iz organizma,
  • Pojačana mikrocirkulacija u tkivu vrši eliminaciju čvorića i nakupljene tečnosti, (eliminacija celulita ).

SASTAV:
Sadrži 100% prirodane ekstrakte krušine, breze, sene, zelenog čaja, morača i artičoke vrhunskog kvaliteta.

UPOTREBA:
Uzima se po jedna kapsula, dva puta dnevno, pre jela. Nema potrebe za pauzama u toku terapije.

Gubitak kilograma iz dosadašnjeg iskustva iznosi od 1 do 5 kg mesečno, a zavisi od težine osobe (veća težina lakše početno skidanje kilograma), fizičke aktivnosti i sprovedenih mera u korekciji ishrane.

NAPOMENA:
Preparat ne zamenjuje obrok. Potrebno je imati tri izbalansirana obroka sa smanjenim unosom kalorija. Ženama u menopauzi se može preporuciti uzimanje preparata.

UPOZORENJE:
Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Trudnicama i dojiljama se ne preporučuje. Preparat je namanjen odraslim osobama. Proizvod ne trebalo da koriste osobe sa nedijagnostifikovanim akutnim ili stalnim gastroinntestinalnim problemima, inflamatornim bolestima kolona (Ulcerozni colitis, Kronova bolest), kod stanja disbalansa vode i elektrolita.

NAČIN ČUVANJA:
Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

PAKOVANJE: 30 kapusla

Šifra proizvoda: 34973p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina 0.1 kg
brands

Max Medica