-9%
,

ALFA AKTIV

Herbasvet

60 kapsula Alfa Aktiv HS sadrži L-karnitin i acetil-L-karnitin, aminokiseline koje pre svega utiču na povećanje pokretljivosti spermatozoida. L-karnitin je aminokiselina neophodna za normalno funkcionisanje ćelija spermatozoida. On je sastojak seminalne

2.520,00 RSD 2.770,00 RSD

ALFA AKTIV 60 kapsula

Prirodna pomoć za muški sterilitet i erektilnu disfunkciju

Alfa Aktiv HS sadrži L-karnitin i acetil-L-karnitin, aminokiseline koje pre svega utiču na povećanje pokretljivosti spermatozoida.

L-karnitin je aminokiselina neophodna za normalno funkcionisanje ćelija spermatozoida. On je sastojak seminalne plazme i samih spermatozoida, tako da igra važnu ulogu u sazrevanju spermatozoida i utiče na njihovu pokretljivost.

Ekstrakt damjane (Turnera diffusa L.) pomaže da se ublaže simptomi erektilne disfunkcije jer povećava protok krvi u genitalije i stimuliše nerve donjeg dela kičmene moždine, tako da pospešuje erekciju i otklanja problem preuranjene ejakulacije. Damjana povećava nivo unutrašnje energije tako što jača libido. Sa uspehom se primenjuje kod steriliteta, problema sa prostatom i urinarnih infekcija.

Prirodna pomoć za muški sterilitet i erektilnu disfunkciju

– Pomaže da se ublaže simptomi erektilne disfunkcije povećanim protokom krvi u genitalijama i stimulacijom nerava donjeg dela kičmene moždine
– Pospešuje erekciju
– Sprečava preranu ejakulaciju
– Jača libido
– Pomaže u sazrevanju spermatozoida
– Povećava pokretljivost spermatozoida
– Povećava broj spermatozoida

Sastav:
Suvi ekstrakt lista Damiane (Tumera diffusa) 4:1, L-karnitin, Acetil-L-karnitin.

Način upotrebe:
Odrasli muškarci – jednu porciju (2 kapsule) popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.

Šifra proizvoda: 305001p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.15 kg
brands

Herbasvet