,

Bulacol 250


Compare

10 kesica od 250 mg Bulacol® je dodatak ishrani u obliku kesica za oralnu primenu koji u svom sastavu sadrži probiotsku gljivicu Saccharomyces boulardii. Postoje dva dozna oblika, kesice od 250mg i 500mg. U crevima čoveka, S. boulardii svojom aktivnošću d

500,00 RSD

Bulacol® je dodatak ishrani u obliku kesica za oralnu primenu koji u svom sastavu sadrži probiotsku gljivicu Saccharomyces boulardii. Postoje dva dozna oblika, kesice od 250mg i 500mg. U crevima čoveka, S. boulardii svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta, naročito onda kada preti opasnost da se crevni balans poremeti (Clostridium difficile infekcija, akutna dijareja, dijareja uzrokovana antibioticima).

Područje primene:

Bulacol® se preporučuje odraslima i deci u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu mikrofloru već narušenu unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija (infekcija bakterijom Clostridium difficile), akutna dijareja nastala usled neadekvatnog kvaliteta hrane i vode za piće i putnička dijareja. Takođe se preporučuje preventivna primena uz terapiju antibioticima koji svojim delovanjem takođe mogu dovesti do poremećaja crevne mikroflore. Takođe se preporučuje kao dodatak terapiji Kronove bolesti i ulcerativnog kolitisa.

Način upotrebe:

Uobičajena doza je 1-3 kesice dnevno u zavisnosti od doze (250mg ili 500mg S. boulardii) i u zavisnosti od tipa crevnog poremećaja (više informacija možete pročitati u uputsvu). Sadržaj kesice treba razmutiti u maloj kolicini vode ili nekog napitka i odmah popiti. Uzimanje preparata nije vezano za obrok.

Pakovanje: 10 kesica od 250 mg

                                                                                                                                            Preuzmite detaljno upustvo za upotrebu>>>

Šifra proizvoda: 309507p Kategorije: ,
Težina 0.1 kg
Select your currency
RSD Srpski dinar
EUR Euro