-18%
, , ,

Dr Viton Magnezijum B6

Dr Viton

30 tableta Dr Viton Magnezijuma B6 je dodatni izvor magnezijuma i vitamina..

400,00 RSD 490,00 RSD

Magnezan B6 je dodatni izvor magnezijuma i vitamina B6

Magnezan B6  se preporučuje:

– Kod pojave grčeva i bolova u mišićima
– Usled srčanih smetnji, aritmija
– U stanjima stresa, depresije, razdražljivosti
– Kod pojave migrene, umora i slabosti
– Kod problema sa opstipacijom
– Usled pojačanog fizičkog napora
– Kao pomoć u otklanjanju simptoma PMS-a

Magnezijum je mineral neophodan za mišićnu funkciju, uključujući i srčani mišić, kao i za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Reguliše prenos nadražaja do mišića, utiče na smanjenje grčeva i regulaciju srčanog ritma. Učestvuje u enzimskim procesima koji dovode do proizvodnje energije. Značajan je za održavanje zdrave strukture zuba i kostiju. Zajedno sa vitaminom B6 učestvuje u mnogim metaboličkim procesima.

Vitamin B6 (piridoksin) je jedan od B vitamina neophodan za pravilno funkcionisanje metabolizma proteina, ugljenih hidrata i masti. Olakšava apsorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta. Ima pozitivan uticaj na funkciju nervnog sistema i imuniteta. Doprinosi proizvodnji crvenih krvnih zrnaca.

Preporučena doza: odrasli 1 tableta dnevno posle obroka sa dovoljnom količinom tečnosti.

Napomene: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu. Proizvod ne sadrži šećer i pogodan je za dijabetičare.

Upozorenje: Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Ukoliko ste trudni, dojite ili koristite bilo koji od lekova, molim Vas konsultujte Vašeg lekara pre upotrebe.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25°C, van domašaja dece.

Pakovanje: 30 tableta (24 g)

Šifra proizvoda: 315293p Kategorije: , , , Oznake: ,
Težina 0.1 kg
brands

Dr Viton