-12%
, , ,

Meno Flavon

Max Medica

Meno Flavon (30 kapsula)
Preparat na bazi sojinih izoflavona ublažava tegobe u menopauzi, kao što su: naleti vrućine, nervoza, nesanica, nagle promene raspoloženja, oslabljeno koštano tkivo, gubitak elasticnosti kože i pad libida…

730,00 RSD 830,00 RSD

Meno Flavon
Preparat na bazi sojinih izoflavona ublažava tegobe u menopauzi, kao što su: naleti vrućine, nervoza, nesanica, nagle promene raspoloženja, oslabljeno koštano tkivo, gubitak elasticnosti kože i pad libida. Sojini fitoestrogeni po svom sastavu su najsličniji endogenim estrogenima, a njihovim unošenjem, organizam prepoznaje kao estrogen i time suštinski ublažava tegobe.

Između ostalog, izoflavoni inhibiraju metaboličku aktivaciju polnih hormona i na taj način smanjuju nivo slobodnih hormona u orgnizmu čime smanju rizik od nastanka malignih oboljenja. Preporučuje se i kao dopuna terapiji za osteoporozu.

INDIKACIJE:
– Za ublažavanje tegoba u menopauzi,
– Kao dodatna terapija kod osoba sa osteoporozom,
– Kod osoba sa srčanim oboljenjima

SASTAV:
Sadrži suvi ekstrakt soje (minimalni sadražaj izoflavona 40%).

UPOTREBA:
Upotreba 1 kapsula dnevno u jutarnjim časovima

UPOZORENJE:
Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergicne) na neki od sastojaka. Deci, trudnicama i dojiljama se ne preporučuje da uzimaju izloflavonide soje, jer ne postoji dovoljno podataka o njegovom delovanju na ovu populaciju. Osobe obolele od kancera i sa hipertirodizmom ne bi trebalo da uzimaju ove preparate.

NAPOMENA:
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečanje bilo koje bolesti. Ženama u menopauzi se može preporučiti uzimanje preparata.

NAČIN ČUVANJA:
Cuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

PAKOVANJE:
Jedna kutija sadrži 3 blistera sa po 10 kapsula, ukupno sadrži 30 kapsula.

Šifra proizvoda: 34861p Kategorije: , , , Oznake: ,
Težina 0.1 kg
brands

Max Medica