-8%
, , ,

Proxeed WOMEN

Sigma Tau

PROXEED WOMEN se preporučuje ženama koje žele uspešnu trudnoću i kao priprema za IVF postupak. Jednostavan, siguran i uspešan način da doprinesete vašem reproduktivnom zdravlju i fertilitetu…

40,43 EUR 43,76 EUR

PROXEED  WOMEN je dijetetski suplement specijalno napravljen da potpomogne reproduktivno zdravlje žene i poveća mogućnost da dođe do trudnoće.

PROXEED WOMEN  se preporučuje ženama koje žele  uspešnu trudnoću  i  kao priprema za IVF postupak.

Jednostavan, siguran i uspešan način da doprinesete vašem reproduktivnom zdravlju i  fertilitetu.

Kvalitet i kvantitet jajnih ćelija su  važni faktori koji utiču na plodnost (fertilitet) kod žena, kao i sluzokoža materice koja sa godinama postaje sve tanja što otežava oplođenom jajašcu da se u nju „usadi“ (implantira)  i  tu ostane.

Pažljivo odabarani sastojci preparata  Proxeed Women zajedničkim delovanjem doprinose boljem kvalitetu jajne ćelije, njenom razvoju i sazrevanju,  i potpomažu fiziološke procese vezane za plodnost (fertilitet).

Vitamini B6,B5,C,D i cink doprinose održavanju normalnog hormonskog ciklusa kod žene

L-arginin je aminokiselina koja  povećava odgovor jajnika, kvalitet endometrijuma i šanse za trudnoću kod IVF pacijenata. L-arginin povećava nivo NO (azot monoksida) koji je vazodilatator, tako da dovodi do širenja krvnih sudova i pospešuje propustljivost folikularnog epitelijuma.

L-karnitin i njegov aktivni oblik acetil-L-karnitin povećavaju snabdevanje ćelija energijom, stabilizuju ćelijsku membranu i smanjuju moguća  unutarćelijska oštećenja. Tokom sazrevanja jajne ćelije pospešuju  metabolizam lipida i poboljšavaju razvoj embriona. Štite od štetnih materija u peritonealnoj tečnosti kod žena sa endometriozom. Doprinose održavanju kvaliteta jajne ćelije.

L-karnitin, acetil-L-karnitin, L-arginin, gvožđe, selen, n-acetil cistein, fruktoza, vitamini  E i C smanjuju oksidativni stres i pomažu biološke procese za normalno funkcionisanje jajnika, materice i cerviksa.

Folna kiselina, cink, vitamini C, E i A imaju važnu ulogu u sintezi DNK, kvalitetu jajne ćelije i smanjivanju oksidativnog stresa kako bi održali u tkivima  odnos oksidanti-antioksidanti. Na ovaj način oni imaju pozitivno dejstvo na plodnost i reproduktivno zdravlje kod žena.

Pakovanje: 1 kutija = 30 kesica praška rastvorljivog u vodi

Upotreba: 1 kesica dnevno rastvorena u čaši vode.

Težina0.35 kg
brands

Sigma Tau