, ,

BioLiver kapi

Priroda na Dar

Compare

BioLiver biljne kapi protiv visokog holesterola i triglecirida – kapi za masnu jetru; BioLiver biljne kapi se koriste kod povišenog holesterola i triglecirida, insulinske rezistencije, i pojavi visokog sadržaja masti u krvi. Pomaže regeneraciju masne jetre…

2.500,00 дин.

BioLiver biljne kapi protiv visokog holesterola i triglecirida – kapi za masnu jetru

BioLiver biljne kapi za holesterol i trigleciride, insulinsku rezistenciju, visok sadržaj masti u krvi i za regeneraciju masne jetre

BioLiver bljne kapi za holesterol i trigleciride je tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka koje blagotvorno deluju na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čiste krv.

Biljni tonik stimuliše žlezde sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirodni lek za insulinsku rezistenciju. Kao biljni lek za kontrolu apetita.

Smanjuju holesterol, šećer i insulin, regulišu i rad enzima jetre, stimulišu rad žuči.

Revitalizacija jetre u slučaju ciroze, potpomaže rad pankreasa i žuči. Kapi služe kao prirodni lek za ciste u jetri i utiču na smanjivanje.

Osim što su prevashodno biljne kapi za skidanje holesterola koriste se i kao prirodni lek za masnu jetru i biljni lek za insulinsku rezistenciju.

BioLiver je jedini prirodni preparat za insulinsku rezistenciju koji deluje na smanjenje gladi i apetita kod normalnih osoba ali i kod pacijenata koji imaju metabolički sindrom i predijabetično stanje.

Regulišu insulin i šećer u krvi smanjući anksioznost i stalnu glad.

Smanjuju potrebu za slatkim kod običnih osoba ali i kod pacijenata koji imaju insulinsku rezistenciju.

Idealno prirodno sredstvo za dijetu i mršavljanje.

Lekovite biljke koje ulaze u formulu BioLivera su: Artičoka, Kantarion, Petrovac, Neven, Pitoma nana, Hajdučka trava i Maslačak.

BioLiver kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (Glukofaži, Glukomini, Statini, Ezetimibi, Fibrati, Inaktivatori žučne kiseline) jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Pakovanje: 100 ml kapi

Šifra proizvoda: 352437p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina 0.15 kg
brands

Priroda na Dar