, ,

BioLiver kapi


Compare

BioLiver biljne kapi protiv visokog holesterola i triglecirida – kapi za masnu jetru; BioLiver biljne kapi za holesterol i trigleciride, insulinsku rezistenciju, visok sadržaj masti u krvi i za regeneraciju masne jetre;

2.500,00 дин.

BioLiver biljne kapi protiv visokog holesterola i triglecirida – kapi za masnu jetru

BioLiver biljne kapi za holesterol i trigleciride, insulinsku rezistenciju, visok sadržaj masti u krvi i za regeneraciju masne jetre

BioLiver bljne kapi za holesterol i trigleciride je tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka koje blagotvorno deluju na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čiste krv.

To je biljni tonik koji stimuliše žlezde sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirodni lek za insulinsku rezistenciju – biljni lek za kontrolu apetita.

Osim svojstva da kapi za holesterol i trigleciride smanjuju holesterol, one smanjuju i šećer i insulin, regulišu i rad enzima jetre, stimulišu žuč, pomažu kod revitalizacije jetre u slučaju ciroze, potpomaže rad pankreasa i žuči, smanjuju apetit kod insulinske rezistencije, služe kao prirodni lek za ciste u jetri jer ih smanjuju.

Osim što su prevashodno biljne kapi za skidanje holesterola koriste se i kao prirodni lek za masnu jetru i biljni lek za insulinsku rezistenciju.

BioLiver je jedini prirodni preparat za insulinsku rezistenciju koji deluje na smanjenje gladi i apetita kod normalnih osoba ali i kod pacijenata koji imaju metabolički sindrom i predijabetično stanje.

Ovo su biljne kapi koje regulišu insulin i šećer u krvi smanjući anksioznost i stalnu glad i potrebu za slatkim kod običnih osoba ali i kod pacijenata koji imaju insulinsku rezistenciju. Zato su idealno prirodno sredstvo za dijetu i mršavljanje.

Lekovite biljke koje ulaze u formulu BioLivera su: Artičoka, Kantarion, Petrovac, Neven, Pitoma nana, Hajdučka trava i Maslačak.

BioLiver kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (Glukofaži, Glukomini, Statini, Ezetimibi, Fibrati, Inaktivatori žučne kiseline) jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Pakovanje: 100 ml kapi

Šifra proizvoda: 352437p Kategorije: , ,
Težina 0.15 kg