-12%
, ,

Joint MD Repair Gel

GeminiJoint MD

Joint MD REPAIR GEL –  75 ml

Jedinstvena i najkompleksnija formula sa trostrukim delovanjem sačinjena po preporuci sastojaka prestižne američke MAYO CLINIC, omogućava da na siguran način ublažite bol, bez upotrebe hormona i antiinflamantornih lekova…

8,51 EUR 9,65 EUR

Joint MD REPAIR GEL
Jedinstvena i najkompleksnija formula sa trostrukim delovanjem sačinjena po preporuci sastojaka prestižne američke MAYO CLINIC, koja UBLAŽAVA BOLOVE izazvane ARTRITISOM, DELUJE NA SVE ZGLOBOVE, UMANJUJE BOL I UKOČENOST ZGLOBOVA I POVEĆAVA POKRETLJIVOST.

Problem sa bolovima u zglobovima ima preko 75% ukupne populacije preko 60 godina.

Međutim, sve češće i mladi ljudi imaju taj problem.

U Americi 23% ukupne populacije starije od 18 godina ima problem sa bolovima u zglobovima. Joint MD repair gel omogućava da na siguran način ublažite bol, bez upotrebe hormona i antiinflamantornih lekova koji mogu imati brojne posledice.
Joint MD reapir gel sadrži samo aktivne sastojke! 100% prirodan!

BOLOVI U ZGLOBOVIMA I UPALA ZGLOBOVA

Bolovi u zglobovima i mišićima su po statistikama jedan od najčešćih razloga za posetu lekaru. Ova stanja uzrokuju mnogi faktori: nasleđe, prekomerna težina, istezanje tetiva ili ligamenata, iscrpljenost, bakterijske i virusne upale te razni hormonski i metabolički poremećaji. Osnovni simptomi svih bolesti zglobova, bilo da su u pitanju zapaIjenske ili degenerativne prirode, jesu bol, ukočenost zglobova i organičena pokretljivost.

Za šta se primenjuje JOINT MD REPAIR GEL?

Preporučuje se kod :
✓ reumatskih bolova
✓ bolova u vratu
✓ bolova u ramenima
✓ bolova u kolenu
✓ bolova u skočnom i ručnom zglobu
✓ bolova izazvanih preopterećenjem
✓ povreda ligamenata
✓ povreda mišića
✓ bolova u leđima
✓ lumbaga
✓ išijasa
✓ artritisa
✓ uganuća
✓ grčeva mišića
✓ sportskih povreda

Upotreba:
Joint MD Repair Gel je namenjen za spoljašnju upotrebu. Gel se nanosi u tankom sloju na ciljna mesta (mišiće i zglobove). Koristi se 2-3 puta dnevno, deluje 10-12 sati i blagotvorno dejstvo se oseća već nakon nekoliko minuta. Dovoljan za 50 aplikacija. Nakon nanošenja gela obavezno oprati ruke.

Pakovanje:  75 ml gela.

Šifra proizvoda: 338408p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina0.2 kg
brands

Gemini, Joint MD