-16%
,

B12 Neuro Max

Max Medica

B12 Neuro Max (30 kaps)
B12 Neuro Max sinergističko delovanje B12, folne kiseline (Vitamin B9) i biotina (Vitamin B7) poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem a takode povoljno utiču na poboljšanje periferne cirkulacije.

Koristi se kod prevencija moždanog udara, depresije i sl.

830,00 RSD 990,00 RSD

B12 Neuro Max (30 kaps)
Poznato je sinergističko delovanje vitamina B12, folne kiseline (Vitamin B9) i biotina (Vitamin B7) koji poboljšavaju blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem a takode povoljno utiču na poboljšanje periferne cirkulacije u mozgu.
Koristi se kod prevencija moždanog udara, depresije, gubitka pamćenja i koncentracije, perifernih neuropatija.
Vitamin B12 zajedno sa folnom kiselinom pomaže u stvaranju crvenih krvnih zrnaca a samim tim omogućava veći prenos kiseonika do ćelija i bolju cirkulaciju.

INDIKACIJE:
– Prevencije moždanog udara
– Depresije
– Gubitka pamcenja i koncentracije
– Perifernih neuropatija

SASTAV:
Sadrži 100% prirodne ekstrakte vitamina B12, folne kiseline i biotina vrhunskog kvaliteta.

UPOTREBA:
Preporucuje se 1 kapsula dnevno, u jutarnjim casovima.

NAPOMENA:
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporucena dnevna doza se ne sme prekoraciti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lecanje bilo koje bolesti.

UPOZORENJE:
Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergicne) na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje i deca mlada od 12 godina pre uzimanje ovog preparata treba da konsultuju lekara. Osobe koje koriste antiagregacione i antikoagulantne lekove, trebaju da konsultuju lekara pre upotrebe preparata.

NAČIN ČUVANJA:
Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zašticeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

PAKOVANJE: 30 kapsula

Šifra proizvoda: 211620p Kategorije: , Oznake: ,
Težina 0.1 kg
brands

Max Medica