-2%
,

Neuroforte

Health Aid

Neuroforte je posebno namenjen:
– Rukovodiocima od kojih se zahteva optimalna funkcija nerava i mozga
– Osobama čiji posao zahteva psihičku i fizičku izdržljivost
– Nastavnicima i predavačima, posebno nastavnicima predškolskih i školskih ustanova
– Osobama sa degenerativnim neurološkim poremećajima i onima koji pate od anksioznosti
– Osobama koje pate od bipolarnog poremećaja ili koje se osećaju nervozno u svakom trenutku
– Osobama srednjih godina i starijima da pomogne kod nervnih funkcija

22,36 EUR 22,80 EUR

Nervni sistem i mozak deluju kao sistem za komunikacioni odgovor tela, koordinirajući dolazne i odlazne poruke iz celog tela.Neuroforte® iz HealthAid sadrži bitne hranljive materije kao što su aminokiseline, vitamini, minerali i antioksidansi, koji pomažu u održavanju nervnog sistema i daju osećaj ravnoteže i blagostanja.

Svi neuroni komuniciraju sa drugim nervnim ćelijama ili telesnim ćelijama putem električnih impulsa. Nešto stimuliše neurone, koji zatim prenose poruke u druge neurone, što dovodi do kaskadnog ciklusa aktivnosti neurona.

Antioksidanti su najvažnije supstance koje sprečavaju ili popravljaju oksidativna oštećenja ćelija. Antioksidansi su obećavajući agensi u lečenju neuroloških bolesti kod ljudi.Neuroforte iz HealthAid sadrži ove antioksidanse, jedan posebno a to je vitamin C.

Neuroforte ® mogu svakodnevno koristiti sve osobe da održe zdrav nervni sistem, koji omogućava bolju borbu sa usponima i padovima u životu, donoseći ravnotežu čulima, podržavajući stresno i mentalno zdravlje

Šifra proizvoda: 210000p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.1 kg
brands

Health Aid