, ,

BioImunitet kapi

Priroda na Dar

BioImunitet kapi – najbrži imunostimulator, prirodni antibiotik, najače i najbolje biljne kapi za imunitet na našem tržištu!

Moćan prirodni imunostimulator na bazi Ehinaceae i divljeg lekovitog bilja koje brzo podiže imunitet i broj belih krvnih zrnaca kao i T ćelija. Deluje protiv akutnih i hroničnih infekcija, upala, gripa, jača prirodni imunitet tela na više nivoa. Preventivno štiti od gripa…

Pakovanje: 100 ml

1.350,00 RSD

Biljne kapi za imunitet i prirodni biljni antibiotik

BioImunitet je najbrži imunostimulator, prirodni antibiotik, najače i najbolje biljne kapi za imunitet na našem tržištu!

Moćan prirodni imunostimulator na bazi Ehinaceae i divljeg lekovitog bilja koje brzo podiže imunitet i broj belih krvnih zrnaca kao i T ćelija. Deluje protiv akutnih i hroničnih infekcija, upala, gripa, jača prirodni imunitet tela na više nivoa. Preventivno vas štiti od gripa.

Ne postoji prirodni preparat ili prirodni antibiotik koji s takvom brzinom podiže vaš imunitet kao naše BioImunitet kapi za imunitet. U toku dana već deluje. Preparat je spas za sve koji su alergični na penicilin, kao i na sve koji imaju trajno oslabljen imunitet i stalne infekcije, nazeb, virusne upale, skloni su gripu.

Posebno dragocen preparat i prirodni antibiotik za sve pacijente koj imaju rak i idu na hemioterapiju, jer osim što rapidno diže imunitet, čuva telo od otrova i oštećenja koje proizvode citostatici.

Šta je imunitet? Imunitet je sposobnost organizma da se brani od drugih organizama (mikroorganizama) ili od njihovih toksina.

Postoje dva tipa imuniteta: tip nastao kao posledica nespecifičnih procesa – to je urodjeni imunitet

Imunitet koji potiče od posebnog imunog sistema koji stvara antitela i senzibilisane limfocite koji zatim napadaju i razaraju organizme ili njihove toksine za koje su specifični – to je stečeni imunitet.

Lekovito bilje je prirodni lek za imunitet, koji podiže sve nivoe našeg odbrambenog sistema, bez nus pojava i štetnih efekata.

Sastav proizvoda: Vodeno-etanolni ekstrakti herbe purpurne ehinacee, herbe vranilove trave, herbe majčine dušice, herbe kantariona, herbe hajdučke trave i lista pitome nane.

Preporučena upotreba proizvoda
Ukapati 30 kapi u 2-3 dl vode i popiti. Dnevno unositi  najviše 90 kapi podeljeno u 3 doze (3 x 30 kapi), uvek pre glavnih obroka. Preventivno uzimati 50 kapi jednom ujutru pre obroka. Pre upotrebe promućkati.

Pakovanje
: 100 ml

Šifra proizvoda: 365115p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina 0.15 kg
brands

Priroda na Dar