Genestin Forte tablete

Pharmalife

Genestin forte tablete – 30 tbl.
Prirodno rešenje problema u menopauzi Problemi u menopauzi: Talasi vrućine, umor, nesanica, glavobolja, razdražljivost, noćno znojenje, krvni pritisak,

Genestin forte – dodatak ishrani boga standardizovanim biljnim extraktima. Sadrži fitoestrogene iz 4 prirodna izvora i 2 % extract organskog silicijuma iz biljke Preslice.

1.330,00 RSD

Genestin forte tablete – 30 tbl.
Prirodno rešenje problema u menopauzi Problemi u menopauzi: Talasi vrućine, umor, nesanica, glavobolja, razdražljivost, noćno znojenje, krvni pritisak, oslabljen kvalitet kose i noktiju, osteoporoza, depresivnost.

Genestin forte – dodatak ishrani bogat standardizovanim biljnim extraktima. Sadrži fitoestrogene iz 4 prirodna izvora i 2 % extract organskog silicijuma iz biljke Preslice. Ovako složen sastav Genestin forte tableta omogućava da se pokrije kompleksna slika pre i menopauze.

Iz biljke Preslice je dobijen 2 % extract organskog silicijuma koji je od primarnog značaja za metabolizam kalcijuma, magnezijuma, i mnogih drugih elemenata bitnih za očuvanje koštane mase kao i za kvalitet kose i noktiju. Zahvaljujući kompleksnom sastavu Genestin forte efikasno ublažava probleme menopauze.

Pored mnogih monokomponentnih preparata na tržištu sa fito-estrogenima samo iz jednog izvora i sadržajem od samo 40 mg izoflavona, genestin forte dominira jer sadrži u jednoj tableti 80mg izoflavona.

SASTAV: inovativna formulacija: Fitoestrogeni iz 4 različita izvora (i to genetski nemodifikovanih biljaka): *Soja *Detelina *Ljutić *Lucerka

Ukupno 80 mg izoflavona u jednoj tableti. 

UPOTREBA: samo 1 tableta dnevno uz čašu vode pre glavnog obroka.

Pakovanje: 30 tableta. Praktično pakovanje ( 30 tableta) za mesec dana.

Šifra proizvoda: 146270p Kategorija: Oznake: ,
Težina 0.15 kg
brands

Pharmalife