, ,

ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ULJEM ČAJEVCA


Compare

30 ml ZA ODRŽAVANJE ZDRAVIH DESNI ANGINAL® sprej za usta sa uljem čajevca, sadrži specifičnu prirodnu supstancu ulje čajnog drveta – čajevac (Melaleuca alternifolia) prirodni je tradicionalni sastojak sa dugom upotrebom tokom vremena kada je antiseptičk

6,16 EUR

ZA ODRŽAVANJE ZDRAVIH DESNI

ZA ODRŽAVANJE ZDRAVOG GRLA

ANGINAL® sprej za usta sa uljem čajevca, sadrži specifičnu prirodnu supstancu ulje čajnog drveta – čajevac (Melaleuca alternifolia) prirodni je tradicionalni sastojak sa dugom upotrebom tokom vremena kada je antiseptičko dejstvo nužno i neophodno. Ulje čajnog drveta – čajevac – efikasna je prirodna supstanca u slučajevima potencijalnih problema sa grlom i ustima prilikom infekcija (izazvanih virusima, bakterijama, gljivicama) i u situacijama mogućih procesa kao što su upala desni i suzbijanje razvoja štetnih mikroorganizama koji učestvuju u pokretanju početka procesa parodontopatije i neželjene pojave neprijatnog zadaha.

PREPORUKA:

– HIGIJENA I ODRŽAVANJE ZDRAVLJA SLUZNICE USTA I GRLA
– SMANJENJE POTENCIJALNIH TEGOBA U GRLU
– SPREČAVANJE EVENTUALNIH UPALNIH PROCESA U USTIMA
– MOGUĆA PREVENCIJA PARODONTOPATIJE
– SUZBIJANJE NEPRIJATNOG ZADAHA U USTIMA

SASTOJCI:
Eterično ulje čajevca (Terpinen-4-ol), alkohol, mentol, PEG, hidrogenizovano ricinusovo ulje, kalijum acesulfam, cetilperidinijum hlorid, voda.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Uneti aplikator u usta, usmeriti kanilu u pravcu grla ili prema mestu namene i pritisnuti nekoliko puta da bi se rasprštao sadržaj iz bočice. Nanositi sprej više puta dnevno. Nakon upotrebe, ne konzumirati hranu i piće u narednih 20-tak minuta, kako bi sprej imao puno dejstvo.
Anginal® sprej mogu da koriste odrasli kao i deca starija od 12 godina.

ČUVANJE:
Čuvati na suvom mestu na temperaturi od +5 °C do + 25 °C.

PAKOVANJE:30 ML

Šifra proizvoda: 287562p Kategorije: , ,
Težina 0.1 kg
Select your currency
EUR Euro