,

ArthroStop RAPID


Compare

60 Tableta, ArthroStop RAPID – za zaštitu i regenerisanje zglobova… Dijetski proizvod, za izgradnju zglobne hrskavice, smanjuje ukočenost… Preporučuje se kod prerane istrošenosti zglobova…

19,96 EUR

60 Tableta, ArthroStop RAPID – za zaštitu i regenerisanje zglobova. 
 
 
ArthroStop® RAPID tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova. Specijalna formulacija klinički dokazanih supstanci – glukozamina, hondroitina i Boswellina (patentno zaštićen ekstrakt kore drveta Boswellia serrata) efikasno deluje na sve zglobove (koleno, kuk, ostali zglobovi ruku, nogu i kičmenog stuba)
 

Dejstvo:

  • Olakšava bol u slučaju zapaljenja zglobova.
  • Efikasne supstance štite hrskavicu i pomažu u njenom obnavljanju.
  • Smanjuje ukočenost zglobova i poboljšava njihovu pokretljivost.
  • Preporučuje se u slučaju prvih simptoma habanja zglobova i kičme.
  • Smanjuje bol kod artroze.
  • Preporučuje se u slučaju prevelikog opterećenja nosećih zglobova (težak fizički rad, bavljenje sportom, prekomerna telesna težina) i bola u koštano-zglobnom sistemu.
  • Poboljšava mehaničke karakteristike i otpornost zglobova.

 

Upotreba:
Za optimalne rezultate neophodno je korišćenje preparata 2-3 meseca u kontinuitetu. Preporučuje se da se tretman ponovi 2-3 puta u toku godine ako je to potrebno. Generalno se preporučuje da osobe koje pate od artroze, koriste glukozamin i hondroitin u dužem vremenskom periodu i da ponavljaju tretman po potrebi. Za maksimalan efekat, uz tablete ArthroStop® preporučuje se korišćenje ArthroStop® Gel-a za lokalni tretman bolnih zglobova i mišića.
Napomena:

Nije pogodan za decu i trudnice.

Šifra proizvoda: 180410p Kategorije: ,
Težina 0.1 kg
Select your currency
EUR Euro