,

ArthroStop RAPID

Walmark

60 Tableta, ArthroStop RAPID – za zaštitu i regenerisanje zglobova… Dijetski proizvod, za izgradnju zglobne hrskavice, smanjuje ukočenost… Preporučuje se kod prerane istrošenosti zglobova…

20,26 EUR

60 Tableta, ArthroStop RAPID – za zaštitu i regenerisanje zglobova.

ArthroStop® RAPID tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova. Specijalna formulacija klinički dokazanih supstanci – glukozamina, hondroitina i Boswellina (patentno zaštićen ekstrakt kore drveta Boswellia serrata) efikasno deluje na sve zglobove (koleno, kuk, ostali zglobovi ruku, nogu i kičmenog stuba)

Dejstvo:
– Olakšava bol u slučaju zapaljenja zglobova.
– Efikasne supstance štite hrskavicu i pomažu u njenom obnavljanju.
– Smanjuje ukočenost zglobova i poboljšava njihovu pokretljivost.
– Preporučuje se u slučaju prvih simptoma habanja zglobova i kičme.
– Smanjuje bol kod artroze.

Preporučuje se u slučaju prevelikog opterećenja nosećih zglobova (težak fizički rad, bavljenje sportom, prekomerna telesna težina) i bola u koštano-zglobnom sistemu.
Poboljšava mehaničke karakteristike i otpornost zglobova.

Upotreba:
Za optimalne rezultate neophodno je korišćenje preparata 2-3 meseca u kontinuitetu. Preporučuje se da se tretman ponovi 2-3 puta u toku godine ako je to potrebno. Generalno se preporučuje da osobe koje pate od artroze, koriste glukozamin i hondroitin u dužem vremenskom periodu i da ponavljaju tretman po potrebi. Za maksimalan efekat, uz tablete ArthroStop® preporučuje se korišćenje ArthroStop® Gel-a za lokalni tretman bolnih zglobova i mišića.

Napomena:
Nije pogodan za decu i trudnice.

Šifra proizvoda: 180410p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.1 kg
brands

Walmark