, ,

BioProstata kapi

Priroda na Dar

BioProstata kapi

Kapi na bazi male mlečike i lekovitog bilja deluju na jačanje prostate i bešike kod muškaraca. Smiruju bol i hronične upale prostate i bešike, regulišu česta mokrenja, zaustavljaju uvećanje prostate…

Biljni lek za prostatu preparat BioProstata su najbolje biljne kapi za prostatu, uvećanje prostate, hroničnu upalu prostate i bešiku.

Pakovanje: 100 ml

18,00 EUR

BioProstata biljne kapi za prostatu i hiperplaziju prostate
Biljni lek za prostatu preparat BioProstata su najbolje biljne kapi za prostatu, uvećanje prostate, hroničnu upalu prostate i bešiku

BioProstata biljne kapi za prostatu su vrhunska tinktura ze lečenje bolesti prostate i bešike Biljne kapi za prostatu i upalu prostate su nastale na osnovu mudrosti tradicije i znanja savremenih i starih fitoterapeuta, i u preparat su uključene biljke koje najbolje deluju na prostatu.

Narodni prirodni i biljni lekovi za prostatu su rtanjski čaj, breza, kukuruzna svila, sitnocvetna mlečika, divlji origano, ulje golice, kopriva, paradajz, beli luk, orah, vodopija, bosiljak, brusnica, medvedje groždje, bokvica, zečiji trn, kleka, somina, crna kopriva, zeleni čaj, divlji pelin, rastavić a u zadnje vreme se pominje i testerasta palma Saw Palmeto

Najbolji prirodni lek za prostatu, rak prostate i uvećanu prostatu je po mnogima sitnocvetna mlečika. Dodajemo tu i prečicu, divlji origano, preslicu i bokvicu, koji čine da BioProstata biljne kapi za prostatu deluju na prostatu.

Prirodna terapija za rak prostate bi trebala da uključi pored BioProstata kapi i kvalitetne kapi za jačanje imuniteta BioImunitet. Za jačanje imuniteta 4-5 puta dnevno po kafenu kašičicu kapi BioImuniteta piti sa čajem, sokom ili vodom. BioImunitet snažno jača imunitet. Kombinacija BioProstata kapi 3 x dnevno i naših jedinstvenih BioiImunitet kapi po 5 x dnevno je pokazala da se PSA tumor marker smanjuje, što preporučujemo svima koji imaju maligni rak prostate kao sredstvo koje će koristiti pre operacije da bi smanjili broj malignih ćelija u organizmu i sprečili pojavu metastaza.

Sastav proizvoda: Vodeno-etanolni ekstrakti herbe sitnocvetne mlečike, herbe prečice, herbe rastavića, lista muške bokvice i herbe divljeg origana (vranilove trave).

Preporučena upotreba proizvoda: Ukapati 30 kapi u 2-3 dl vode i popiti. Dnevno unositi najviše 90 kapi podeljeno u 3 doze (3 x 30 kapi), uvek pre glavnih obroka. Preventivno uzimati 50 kapi jednom ujutru pre obroka. Pre upotrebe promućkati.

Pakovanje: 100 ml

Šifra proizvoda: 365109p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina 0.15 kg
brands

Priroda na Dar