,

Bulacol 500

Ivančić i sinovi

Bulacol®  (10 kesica od 500 mg) je dodatak ishrani u obliku kesica za oralnu primenu koji u svom sastavu sadrži probiotsku gljivicu Saccharomyces boulardii. U crevima čoveka svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta, naročito onda kada preti opasnost poremećaja balansa usled raznih bolesti…

6,14 EUR

Bulacol 500  je dodatak ishrani u obliku kesica za oralnu primenu koji u svom sastavu sadrži probiotsku gljivicu (Saccharomyces boulardii). Postoje dva dozna oblika, kesice od 250mg i 500mg.

U crevima čoveka, S. boulardii svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta, naročito onda kada preti opasnost da se crevni balans poremeti (Clostridium difficile infekcija, akutna dijareja, dijareja uzrokovana antibioticima).

Područje primene:

Bulacol 500  se preporučuje odraslima i deci u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu mikrofloru već narušenu unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija (infekcija bakterijom Clostridium difficile), akutna dijareja nastala usled neadekvatnog kvaliteta hrane i vode za piće i putnička dijareja.

Takođe se preporučuje preventivna primena uz terapiju antibioticima koji svojim delovanjem takođe mogu dovesti do poremećaja crevne mikroflore.

Preporučuje se i kao dodatak terapiji Kronove bolesti i ulcerativnog kolitisa.

Način upotrebe:

Uobičajena doza je 1-3 kesice dnevno u zavisnosti od doze (500mg S. boulardii) i u zavisnosti od tipa crevnog poremećaja (više informacija možete pročitati u uputsvu).

Sadržaj kesice treba razmutiti u maloj količini vode ili nekog napitka i odmah popiti. Uzimanje preparata nije vezano za obrok.

Pakovanje: 10 kesica od 500 mg

Šifra proizvoda: 309513p Kategorije: , Oznake: ,
Težina0.1 kg
brands

Ivančić i sinovi