, , ,

Jastuk PREDAH 40×60 cm


Jastuk PREDAH – Od heljdinih ljuspica

Medicinski jastuk za ublažavanje mnogih tegoba

Kod povreda, ukočenosti i upale vrata, ramena, kod astme i alergije, delotvoran kod glavobolje, migrene, slabe cirkulacije, nesanice, hrkanja i znojenja

Napokon jastuk PREDAH – vaš novi jastuk bez GRINJA

38,59 EUR

Jastuk PREDAH              Dimenzije: 40 x 60 cm
sa dodatnom pamučnom jastučnicom 
Jastuk PREDAH – za ličnu upotrebu
Jastuk od heljdinih ljuspica domišljato je osmišljen medicinski jastuk koji se koristi za ublažavanje mnogih tegoba, kao što su napetost mišića i ukočenost i upala mišića vratnog i ramenog pojasa.
Koristi se kod osoba sklonim alergijama, i kod dece i odraslih, a posebno kod oboljenja astme i raznih oblika alergija na kućnu prašinu.
Značajno ublažava pojavu hroničninh glavobolja i migrena kod odraslih i olakšava slabu cirkulaciju u predelu vratnog dela.
Na sasvim prirodan način oblikovanjem novog uzglavlja jastuk PREDAH otklanja pojavu nesanice i hrkanja, a tokom noći sprečava razne oblike znojenja prirodnim strujanjem vazduha kroz rastresite ljuspice jastuka.
Jastuk PREDAH – ne sadrži GRINJE.
Jastuk PREDAH
Čista priroda: heljdine ljuspice upakovane u organski pamuk sa jastučnicom od čistog pamuka.
Jastuk svojom konstrukcijom i izborom finog pamuka pruža planinsku svežinu i deluje snagom prirode.
Ublažava zdravstvene tegobe nastale na tokom višegodišnjeg spavanja na neudobom uzglavlju.
Posebno osvežava, opušta i relaksira vratnu regiju mišiša jer se volumen jastuka prilagođava položaju vašeg vrata i obliku lica.
Jastuk PREDAH je posebno efikasan u rešavanju problema alergije kode dece i odraslih.
Ono što je posebno ažno, sprečava razvoj grinja u vašoj okolini, jer grinje ne mogu da opstanu u sredini ljuspica od heljde.
Jastuk PREDAH naročito je delotvoran kod hroničnih bolova od ukočenih mišića vrata i ramena, kod pojave migrena, oslabljene cirkulacije, kod osoba sklonih hrkanju.
Jastuk PREDAH značajno doprinosi smanjenju znojenja kod osoba koje imaju nemiran san tokom noći, jer struktura ispune doprinosi provetravanju mikro regije jastuka što pruža dodatnu lakoću spavanja.  

 

Pakovanje:
Dimenzije:    40 x 60 cm,
Težina:         oko 2,3 kg heljdinih ljuspica.
Sadrži belu jastučnicu od čistog pamuka.
Šifra proizvoda: pred002 Kategorije: , , , Oznake: ,
Težina2.45 kg