, ,

Vitix gel

MedicoPharm

VITIX GEL
pobedite vitiligo

Pakovanje : 20 ml

2.800,00 RSD

Vitix Gel je topički krem koji sadrži kombinaciju katalaze i superoksid dismutaze, ekstraktovanih iz posebne vrste dinje (Cucumis melo). Oba enzima koji čine ekstrakt dinje su u mikorosferama zaštićeni palminim uljem koje ih štiti od uticaja vazduha i vode i prenosi na oštećene ćelije vitiličnog epiderma.

Vitix Gel poseduje inovativni mehanizam delovanja koji poboljšava fiziološki balans slobodnih radikala u epidermalnim ćelijama zahvaljujući patentiranom ekstraktu dinje sa visokim sadržajem antioksidanata. Vitik Gel je neproziran, nemasan gel sa slabo granuliranim izgledom; obuhvata mikro-kuglice koje obuhvataju i štite aktivnu
supstancu biljke. Nakon primene, aktivna supstanca se oslobađa u kontaktu sa kožom. Istraživanja provedena na VITIX-u pokazuju da redovna primena (dva puta dnevno u kombinaciji s fototerapijom ili helioterapijom) može sprečiti napredovanje depigmentacije, usporiti njen razvoj i u velikom broju slučajeva, osigurati zadovoljavajuću repigmentaciju.

Način upotrebe: Nanesite Vitix Gel na okolne oblasti jednom do dva puta dnevno.Kada gel potpuno prodre, može se naneti krema za negu ili šminka. Vitix Gel se može koristiti u kombinaciji sa fototerapijom.

Pakovanje: 20 ml

Šifra proizvoda: 253681p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina 0.1 kg
brands

MedicoPharm