, , , ,

Biomaska

Shenemil

BioMaska – NA BAZI GLINE

Obogaćena ekstraktima bilja, sa vitaminom E i C.
Biomaska u obliku kreme za spoljnu upotrebu. Za sve tipove kože.

Biomaska je prirodna maska na bazi gline koja omogućuje pojačan dotok krvi i time hrani kožu, uklanja nečistoće i vraća elastičnost kože…

2.800,00 RSD

Biomaska – prirodna maska

Na bazi gline koja omogućuje pojačan dotok krvi i time hrani kožu, uklanja nečistoće i vraća elastičnost kože. Za sve tipove kože.

Primeri primene:

MASKA ZA LICE I PROTIV BORA: Namazati Biomasku u debljem sloju na licu, ali izbegavati podočnjake. Skinuti* je posle 20-30 min.
Nakon skidanja maske može se javiti crvenilo, koje je posledica pojačane cirkulacije krvi, a nestaje za 20-30 min.

Sat nakon skidanja maske, ne preporučuje nanošenje bilo koje kreme.

Ovaj proizvod mogu koristiti i osobe sa osetljivom kožom, jer je temeljno čisti, a koža postaje zategnuta, elastična i osvežena.

Maska se može nanositi 2-5 puta nedeljno.

AKNE (BUBULJICE) mogu se uspešno otkloniti mazanjem Biomaske (u tanjem sloju) po celom licu, a kod manjeg broja bubuljica samo po površini gde su prisutne.

Potrebno je prenoćiti sa ovom maskom.
Kod bubuljica koje su u prvoj fazi pojavljivanja glina ne dozvoljava da se razviju u gnojne, a kod gnojnih sprečava mogućnost nastanka ožiljaka.
Skidanje ove maske vrši se kao kod maske za lice i protiv bora. Postupak se ponavlja do nestanka bubuljica.

KOD IZRAŽENIH I OTEKLIH PODOČNJAKA. Mazati Biomasku u tankom sloju samo u predelu ispod očiju i držati tako 15-20 min, a potom skinuti*. Nipošto ne treba mazati celo lice i podočnjake istovremeno, već samo naizmenično, s pauzom od jednog sata.

KOD OTVORENIH RANA, OGRBOTINA, ČIREVA, SPOLJNIH TUMORA I MASNIH TKIVA. Biomaska se oko otvorene rane po potrebi maže više puta dnevno. Ogrebotine, čireve i tumore mazati i tako držati u toku dana i noći. Takođe se može namazati gaza ili zavoj, i staviti preko rane.

KOD UJEDA KOMARACA I OSTALIH ISEKATA. Mesto ujeda namazati Biomaskom čim pre, i tako namazanu držati što je duže moguće. Eleminiše svrab i otok.

BIOMASKA SE MOŽE KORISTITI I KOD: ekcema, herpesa, šuljeva, dermatita, psorijaze, svih gljivičnih oboljenja, alergija, upale sinusa, kurjeg oka, otoka od ujeda, zapaljenja ili udara. Konačno, glina nije štetna za bilo koji spoljašnji tretman kože (zdrave ili obolele).

NAPOMENE:

  • Ovo uputstvo je urađeno prema praktičnim rezultatima primene bentonitne gline u farmaceutskoj i kozmetičkoj tehnologiji.
  • Ovaj proizvod nije lek!

Proizvedeno po tehnologiji prof. dr Staniše Stojiljkovića

Težina 0.3 kg
brands

Shenemil