-9%

PROTECT CIMET


30 Tableta. PROTECT CIMET tablete, dijetski suplement, sadrže cimet u prahu… Snižava i održava nivo šećera u krvi, što može biti od koristi kod pacijenata koji boluju od dijabetesa, tipa 2…

530,00 RSD 580,00 RSD

PROTECT CIMET dijetski suplement, sadrži cimet u prahu.

PROTECT CIMET doprinosi snižavanju i održavanju nivoa šećera u krvi, što može biti od koristi kod pacijenata koji boluju od dijabetesa, tipa 2.

Kora cimeta sadrži etarsko ulje, kumarine, sluz i tanine. Etarsko ulje cimeta ima karakterističnu aromu i ispoljava antimikrono delovanje (antibakterijsko i antigljivično, naročito na Candida vrste).

Cimet blagotvorno deluje na sistem organa za varenje, olakšava varenje, pomaže kod nadutosti, grčeva i gasova. Prisustvo tanina opravdava upotrebu kod dijareje.
Cimet se koristi kao sredstvo u tradicionalnoj medicini za olakšavanje tegoba prehlade i gripa, kao i kod oslabljene periferne cirkulacije u ekstremitetima.

Upotreba: Koristiti 1-2 tablete uz svaki glavni obrok, ukoliko lekar nije drugačije preporučio.

Proizvod ne treba da koriste deca, trudnice, dojilje, kao i osobe alergične na neki od sastojaka.

Dijabetičarima se savetuje da u toku primene preparata kontrolišu nivo šećera u krvi i ako je potrebno prilagode dozu oralnih antidijabetika uz konsultaciju sa lekarom.

Pakovanje: 30 tabelta

Šifra proizvoda: 43080p Kategorija: Oznake: ,
Težina 0.1 kg