-5%
,

EZ omot, film za pakovanja

Mueller Sports Medicine

Mueller EZ-omot, film za pakovanja

Pogledajte bilo koji profesionalni sportski tim u akciji, i verovatno ćete videti profesionalne sportske trenere kako koristec plastičnu foliju omotač da drži led-pakovanja u mestu sa čvrstom kompresijom. Miler EZ omot – plastične folije sa ručkom je savršen terapija pratilac pomažu da svoj led ili vruće pakovanja ostane fiksirano na mestu tokom upotrebe. EZ Vrap je savršen alat koji treba imati u svaki atletičar ili trener u svojoj sportskoj torbi.

Karakteristike Miler EZ-Omot plastičnu foliju sa drškom uključuju: 10 cm širok Plastic Vrap obezbeđuje maksimalnu pokrivenost. 1000 metara plastičnu foliju za dugotrajnu upotrebu. Lako za koristiti: Uhvatite ručicu i počnite omotavati pakovanje. Daje blagu kompresiju uz zadržavanje toplo ili hladno pakete u mestu.    Stručnjaci sportske medicine se slažu da je primena leda sa kompresijom odmah nakon preterane upotrebe sojeva ili sportskih povreda, pomaže da se kontroliše bol i otok. Korišćenje Mueller EZ Vrap plastičnu foliju je najlakši način da led pakovanja čvrsto na mestu nakon atletskog takmičenja. Kada koristite ovaj proizvod, obavezno postavite toplo – hladna pakovanja u odgovarajućem ubruse da se spreči promrzline ili iritaciju kože.

19.000,00 RSD 20.000,00 RSD

Mueller EZ  – Film omotač – folija sa drškom,   ( paket sadrži 6 rolni )

Ako pogledajte bilo koji profesionalni sportski tim u akciji, svakako možete videti profesionalne sportske trenere kako koristec plastičnu foliju – omotač da drži ‘led-pakovanja’ na svom mestu sa čvrstom kompresijom.

Mueller EZ  – Film omotač – plastične folije sa ručkom je savršen pratilac i pomažu da led ili vruća pakovanja ostanu fiksirana na mestu tokom upotrebe.

Mueller EZ  – Film omotač – plastične folije predstavljaju savršen alat koji treba da ima svaki atletičar ili trener u svojoj sportskoj torbi.

Korišćenje: Uhvatite ručicu i počnite omotavati pakovanje. Daje blagu kompresiju uz zadržavanje toplo hladnih paketa na svom mestu.

Stručnjaci sportske medicine se slažu da je primena leda sa kompresijom odmah nakon preteranog naprezanja ili sportske povrede način da se kontroliše bol i otok.

Korišćenje Mueller EZ Vrap plastičnu foliju je najlakši način da led pakovanja čvrsto stoje na mestu nakon atletskog takmičenja.

Preporučuje se da prilikom umotavanja toplo-hladnog pakovanja da se obavezno postave u odgovarajuće ubruse kako bi se sprečile promrzline ili iritacija kože.

Mueller EZ  – Film omotač – folija sa drškom, dimenzije:

  • Širina: 10 cm
  • Dužina: 1000 m
Šifra proizvoda: 050304-msd Kategorije: , Oznaka:
Težina 0.2 kg
brands

Mueller Sports Medicine