, , , ,

Čaj protiv kašlja i bronhitisa

Apoteke IVA

Compare

Čaj protiv kašlja i bronhitisa

Sadrži koren biljke Oman, u narodu poznat kao narodni lek za lečenje bolesti disajnih organa.

Čaj se koristi za lečenje kašlja, velikog kašlja i bronhitisa, stimuliše iškasljavanje, a ima i dokazano antibakterijsko, antifungicidno i antikancerogeno dejstvo…

690,00 дин.

Čaj protiv kašlja i bronhitisa

Koren Omana poznat je narodni lek za lečenje bolesti disajnih organa. Koristi se za lečenje kašlja, velikog kašlja i bronhitisa, stimuliše iskašljavanje, a ima i dokazano antibakterijsko, antifungicidno i antikancerogeno dejstvo.

Plućnjak je biljka koja se koristi kod svih vrsta katara disajnih puteva, posebno kašlja (manje ili vise produktivnog), čak kod upale pluća, kod gripoznih stanja, hroničnog bronhitisa i plućnih tuberkuloza. Može biti koristan i za čišćenje krvi i obnavljanje telesne snage.

Čaj od muške bokvice koristi se u lečenju različitih bolesti disajnih organa: plućne astme, kašlja, hripavca, čak i tuberkuloze pluća.

Kombinacija lekovitih biljaka koja blagotvorno deluje na disajne organe, smanjuje upalu disajnih organa i ublažava i zaustavlja suv, iritirajući kašalj.

Pogodan je da se pije ali i za inhalaciju. Pogodan je za upotrebu i kod dece a posebno je efikasan kada se koristi zajedno sa našim balsamom protiv prehlade i bronhitisa.

SASTAV: Dan i noć, Oman, Suručica, Čubar, Zova, Nana, Matičnjak, Plućnjak, Bokvica

UPUTSTVO: Supenu kašiku čaja preliti sa 200ml, vrele vode, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji 20min. Procediti i piti tri puta dnevno.

Čaj protiv kašlja i bronhitisa

Težina0.11 kg
brands

Apoteke IVA