, ,

Betavitevit gvozdje sa vitaminom C

ESENSA

Compare

30 tableta Betavitevit Fe i vitamin C je preparat koji u samo jednoj tableti, koja predstavlja dnevnu potrebu, sadrži optimalan odnos gvožđa i vitamina C. Gvožđe je oligoelement, neophodan za sintezu hemoglobina i formiranje eritrocita. U Betavitevitu ono

3,31 

Betavitevit Fe i vitamin C je preparat koji u samo jednoj tableti, koja predstavlja dnevnu potrebu, sadrži optimalan odnos gvožđa i vitamina C. Gvožđe je oligoelement, neophodan za sintezu hemoglobina i formiranje eritrocita. U Betavitevitu ono je prisutno u obliku lako rastvorljive soli, fero-glukonata, koja predstavlja pogodan oblik za maksimalno iskorišćavanje gvožđa. Vitamin C stimuliše apsorpciju gvožđa, učestvuje u stvaranju kolagena i regeneraciji ćelija kože, neophodan je za odvijanje oksido-redukcionih procesa i doprinosi jačanju imunog sistema.

Preporučuje se:

– Kod povećanih potreba za gvožđem (trudnoća, dojenje, pubertet).

– Kod nedostatka gvožđa koji nastaje kao posledica nedovoljnog unosa hranom, smanjene resorpcije ili povećanog gubitka. (kod žena tokom menstrualnog krvarenja, krvarenja kod hemoroidalne bolesti i sl.)

Sastav :Gvožđe(u obliku gvožđe (II) glukonata) , vitamin C.

Pakovanje: 30 tableta

Šifra proizvoda: 43067p Kategorije: , , Oznake: ,
Težina0.15 kg
brands

ESENSA